• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama kızlar sacını boyattım dore bakır akaju

çok güzel olmuş çok yakışmış tenine..benimde saçım şuan bu renk ama bana hiç yakışmadı beyaz tenliyim yüzümü solgun gibi gösteriyo bayram için altın karamele boyıycam kısmetse

haa bu arada saçların çok sağlıklı görünüyo özel bişey yapıyomusun?

saclarımaneler yapmıyorumkı her duydugumu yapıyorum mesela sıgır ılıgı -lavanta kuru -entele otu-yılan yagı-sınamekı-ve aklıma gelmeyen bırsuru sey cesıtlı yag karısımları falan fılan hepsını yapıyorum yaptım.ayrıca zıgavus sarımsaklı sampuan kullanıyorum

çok güzel olmuş çok yakışmış tenine..benimde saçım şuan bu renk ama bana hiç yakışmadı beyaz tenliyim yüzümü solgun gibi gösteriyo bayram için altın karamele boyıycam kısmetse

banada oyle geldı ılk solgun gıbı geldı ama neyse allahtan gunluk hayatta makyajsız gezmeyen bırıyım alıstım bı kac saat ıcınde

Bence biraz daha açık,parlak renkler kullanmalısın, karamel gibi. bu seni biraz olgun göstermiş

sende foto koyarmısın sende nasıl duruyo merak edıyorum tatlım

ilk resimdeki haline ba-yıl-dım!!!! :53: çok güzel olmuş.çokta yakışmış bence... güle güle kullan hiçte beğenmemezlik yapma bakiyim :20: :1:[/B:]

Back