gün ışığındaki hali muhteşem çoooooook beğendim canım
ama gun ısıgında sankı tarcın bakır gıbı geldı bana her ortamda cok farklı duruyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gün ışığındaki hali muhteşem çoooooook beğendim canım
haa bu arada saçların çok sağlıklı görünüyo özel bişey yapıyomusun?
çok güzel olmuş çok yakışmış tenine..benimde saçım şuan bu renk ama bana hiç yakışmadı beyaz tenliyim yüzümü solgun gibi gösteriyo bayram için altın karamele boyıycam kısmetse
çok güzel olmuş çok yakışmış tenine..benimde saçım şuan bu renk ama bana hiç yakışmadı beyaz tenliyim yüzümü solgun gibi gösteriyo bayram için altın karamele boyıycam kısmetse
Bence biraz daha açık,parlak renkler kullanmalısın, karamel gibi. bu seni biraz olgun göstermiş
ama gun ısıgında sankı tarcın bakır gıbı geldı bana her ortamda cok farklı duruyor
ilk resimdeki haline ba-yıl-dım!!!! çok güzel olmuş.çokta yakışmış bence... güle güle kullan hiçte beğenmemezlik yapma bakiyim [/B:]
çokk yakışmış canım güle güle kullan harikaa...
ne güzel işte ayrıca bu tarz tonlar esmerlerden çok beyaz tenlilere gider ve tabi açık renk saçlar makyajla daha da bi hoş olur bence bu renkten şaşma canım. acayip yakışmış
hoş..sana yakışmış
ama esmer tenli biri olaraktan bana yakışacağını düşünmüyorum