Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
burdaki saçın boyamadan öncemi?sonramı önceyse rengi nedir?
bence şu anki rengi daha güzel. ilk boyadığında koyu olmuş.. ben açık renk saç hastasıyım. zira saçlarımın tamamı fildişi
hehe.. benden başka kimse göremedi yeni halini. silmişsin fotonu
canlar ya saclarıma halaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa alısamıyorum napımmmmmmmmm ben su sacları acılıyo rengı havuc gıbı oldum sankııııııı aaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ooooooooooffffffff
Açılmış baya rengi ama fena değil bence
Flaşlıyla flaşsız arasında çok fark var yahu keşke güneşte de çekseydin onu da bi görseydik
Yalnız değiştirmek istersen koyu renklerden başka renk kapatmaz gibi görünüo
canım zaten guneslı olan balkonda cektım flaslı degıl
güzel olmuş cnm
fildisi nasıl bır renk oluyor tatlım
canım tesadüfen buldum bu sayfayı.var ya saçının koyu görünen hali muhteşem!!!süper... saçımı boyatacağım. ben kendime düşündüm de ııııııııhhhh.kapalı yerde güzel koyu da güneşli havada açık görünüyor.benim bu kapkara kaşlarla oldukça tezat bir görüntü oluşur sanırım.sana çooooook yakışmış.ayyy çok kıskandım valla.
güle güle kullan şeker
ayy...gecenin o vaktinde o kadar çok yorum yazan olmuş ki, foton önceki sayfada kalmış, ben de sildin sandım.
fildişi platinin daha açık rengi. yani beyaza yakın bir sarı tatlım. :86:
galıba sarkıcı gulsenın sac rengı gıbı
evet canım. doğallıktan uzak ama napim başka renklerle rahat edemiyorum. sarı kullanan biri sarıdan asla vazgeçemez
kokoş89 tatlım çok hoş olmuş saçların bayıldım doğrusu:)