P persislia Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Eylül 2009 103 0 96 38 Ankara 29 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi persislia #1 kızlar bu benm saçlarımın doğal hali hiç boya yok ama ben biraz değişiklik yapıp boyatmak istiorum karamel istorum renk olarakda sizce bana yakışırmı boyatıyım mı ve karamel olarak tavsiye edebilceğiniz renkler neler
kızlar bu benm saçlarımın doğal hali hiç boya yok ama ben biraz değişiklik yapıp boyatmak istiorum karamel istorum renk olarakda sizce bana yakışırmı boyatıyım mı ve karamel olarak tavsiye edebilceğiniz renkler neler
Z zeynpp Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Ağustos 2009 20 0 86 Kocaeli 29 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi persislia #2 bence senin yüzüne koyu renk gider canm ..eğer karameli çok istiosan koyu karamel daha güzel olur bnce
bence senin yüzüne koyu renk gider canm ..eğer karameli çok istiosan koyu karamel daha güzel olur bnce
P persislia Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Eylül 2009 103 0 96 38 Ankara 29 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi persislia #3 ya bi arkadaşımda gördüm begendimde onunki açık karamelmiş koyu karamel nası bi renk tam olarak:bbo:kafam karıştı:teytey:
ya bi arkadaşımda gördüm begendimde onunki açık karamelmiş koyu karamel nası bi renk tam olarak:bbo:kafam karıştı:teytey:
Pati Yeni Üye Kayıtlı Üye 5 Aralık 2008 6.064 0 0 Diğer 29 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi persislia #4 beyaz tenlisin karamel hoş durmaz bnce... yaptırrsanda allık flan sürerek yüzünü renklendirmelisin... solarium a girenlerde fln görüyorum çok tatlı duruyo karamel yerimseniben
beyaz tenlisin karamel hoş durmaz bnce... yaptırrsanda allık flan sürerek yüzünü renklendirmelisin... solarium a girenlerde fln görüyorum çok tatlı duruyo karamel yerimseniben
P persislia Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Eylül 2009 103 0 96 38 Ankara 30 Eylül 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi persislia #5 peki khve bakır nası sizce o rengide ççok begeniorum bn a.s