- 26 Ekim 2022
- 240
- 69
- 18
- 34
- Konu Sahibi DIYARINANNESI
Kızlar bebegim karnımda oluşmaya başladığında solumdaydı,oynamaya basladı sagıma geçti boyle olan varmı ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herkes bir şey dediyse, doktorunuz da demiş olmalı. 24 haftalık bebeğin de çok büyük oranda cinsiyeti belli olur.Kızlar bu rüyamı çok kez gordum hamileyim şuanda 24.haftama geldim ruyamda kimi görürsem göreyim bana senin kızın olacak diyor ama normal hayatımda kim görse beni oğlun olacak diyor karnıma bakarak acaba benim gibiolan varmı aranızda lütfen yardımcı olun
Doktor ne diyor? Onemli olan o degil miKızlar bu rüyamı çok kez gordum hamileyim şuanda 24.haftama geldim ruyamda kimi görürsem göreyim bana senin kızın olacak diyor ama normal hayatımda kim görse beni oğlun olacak diyor karnıma bakarak acaba benim gibiolan varmı aranızda lütfen yardımcı olun
Ultrasonda kız dedi cnmUltrason
Hayır asla gerginlikten deyil etraftaki söylemlerden dolayı okadar sıkılıyor ki insan kafamın ici allak bullak oldu artik o yuzden çok sıkıldımHerkes bir şey dediyse, doktorunuz da demiş olmalı. 24 haftalık bebeğin de çok büyük oranda cinsiyeti belli olur.
Zaten iki seçeneğiniz var.
Ya oğlunuz olur ya kızınız.
Neden sonuç bir felaket olacakmış gibi gerginsiniz?
Aynen oyle cnm hayirli sağlıklı olsunda gerisi bos
Ben hep kızım olduğunu gördüm rüyamda . kızım olsun istiyorum. Ama oğlum oldu. Gören herkes oğlun olcak göbeğin sivri. Yüzün güzelleşti şişti falan diyorduKızlar bu rüyamı çok kez gordum hamileyim şuanda 24.haftama geldim ruyamda kimi görürsem göreyim bana senin kızın olacak diyor ama normal hayatımda kim görse beni oğlun olacak diyor karnıma bakarak acaba benim gibiolan varmı aranızda lütfen yardımcı olun
Banada cnm oyle diyorlar oğlan olack hangi cinsiyet testini yaptıysam erkek çıktı çin japon aklına ne gelirse artik doktor kız dedi ben şok
O zaman kizdir sen millete bakmaUltrasonda kız dedi cnm
Aynen cnm boşverdim zaten konusulanlariO zaman kizdir sen millete bakma
Kim görse oğlun olacak diyor nedir canım ya sen ne bakıyorsun millete, doktor ultrasonda görüyor zaten. Benim de kızım olacak karnım sivri diye herkes bu erkek göbeği diyor kapatıyorum çenelerini. Ne haddini bilmez saçma sapan konuşan insanlar var. Boşuna mı gidiyoruz doktoraKızlar bu rüyamı çok kez gordum hamileyim şuanda 24.haftama geldim ruyamda kimi görürsem göreyim bana senin kızın olacak diyor ama normal hayatımda kim görse beni oğlun olacak diyor karnıma bakarak acaba benim gibiolan varmı aranızda lütfen yardımcı olun
Ultrasona gore doktor ne dediyse o. Bunlar ruyayla olacak seyler degil.Banada cnm oyle diyorlar oğlan olack hangi cinsiyet testini yaptıysam erkek çıktı çin japon aklına ne gelirse artik doktor kız dedi ben şok
Maşallah cnm hayirli olsun bebislerimiz insallahUltrasona gore doktor ne dediyse o. Bunlar ruyayla olacak seyler degil.
Akliniza, hayalinize gelebilecek her hurafe, batil inanca gore bana kiz bebek dediler; ben de kiz bebek diyordum. Burakai kese, nub vb teorilerine de kiz bebek dendi. Yuzugu, Rus’u, Cin’i, kabilelerin testleri, komsularin got-gobek yorumuna karsi sadece doktorum erkek dedi. Oglum oldu.
Kizinizi gule gule buyutun.
Benimde butun cinsiyet testlerim kiz cikti ama oglum olucak insallah.bunlara inanmayin. Cinsiyetin yuzuunuzun guzelligiyle aldiginiz kiloyla gobek seklinizle alakasi yok bence bunlar eskidendi. Doktorunuz kiz dediyse kizdir 24. Haftaya kdr degismediyse daha degismez.Banada cnm oyle diyorlar oğlan olack hangi cinsiyet testini yaptıysam erkek çıktı çin japon aklına ne gelirse artik doktor kız dedi ben şok