• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama kızlar röfle yaptırdım nasıl olmuş???

ayy çok güzel olmuş bende istiyorum ama karar veremiyorum yaaaa senin saçında röfleden önce boya var mıydı benim kahve boya var sence olur mu benim de böyle

canım bende boya yoktu kendı saçımın ustune yapıldı. kahve varsa bıraz dah akoyu olur herhaldedelikafadulden

canım benım 5 yıl oldu hep röfle yaptırdığım için oturdu renk artık iice belkki de ondandırr bence saç rengin koyu deilse ssen de yaptır ben bir defa çikolata kahveye boyamıştım sonra pişman oldum tabı:) tekrar üstüne röfle yaptırdım biraz koyu oldu tabı ama ikinci kez yaptırdığımda guzel oldu. istersen balyaj da yaptırabılırsınzemuszemus

kızlar bunları da gunduz çektım sizce cila attırıp bıraz koyultayım mı böyle kalsın mı hala karar veremedım de zemuszemus
süper ben bu tonda yaptırayım bari saçım açık sarı ama bakır saçım çıktı diplerden altına ne renk attılar

dogru ya dogru kötü olmuş cogu kuaför gibi yapamamış.kaç renk var sacında farkındamısın...ben yıllarca etilerde yaptırdım aa hakan köseden biri bakırköyde yer acmış fiyatlar süper ucuz..bence dene bana güven..

HAYIR KOYULTMA COK DOGAL OLMUS TENINEDE UYMUS OYNATMA SONRA ACTIRAMAZSSIN 1-2 HAFTA SONRA DAHA GUZEL OLACAKaklinialirimsmile

güzel olmuş ama rengi tam oturmamış yıkadıkça hepsi karışır ve düz boya gibi olur rengide tam oturur ozaman güle güle kullan

Çok güzel olmuş valla. Bir kaç yıkama sonrarengi tam otururu.Şanslısın bence herkeze ne yakışır nede bu rengi yalalayabiliyorlar.Size hem yakışmış hemde renk çig durmamış.

Back