Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç Boyamakızlar röfle yaptırdım nasıl olmuş???
canım ben askeriyede turkbayragi yaptırdığım için çok çok ucuz tabıkı de dışarıyla kıyaslanamaz bile hihoyyyt 34 lira röfle, 15 lira da anında bakım serumu yaptırdım bir de kaşlarımı aldırdım 4.5 lira, saçımı da kestirdim 5 lira :lepi:toplam 60 lira verp çıktım:sm_cool:
çiğ degil,ilk defa röfle yaptırdıysan gözün yadırgamıştır ondan sana öyle geliyordur.
yıkadıkça,gözün de alıştıkça sarılar az gelmeye bile başlayabilir gözüneyerimseniben
çok hoş ve klas duruyor ve üstelik hiçte çiğ değil.bende hiç oynamayın tonlarıyla,daha sonra uçlarına balyaç attırırlabilir...biraz uzasın bende sadece uçlarına attırıcam...
ayy çok güzel olmuş bende istiyorum ama karar veremiyorum yaaaa senin saçında röfleden önce boya var mıydı benim kahve boya var sence olur mu benim de böyle