Saç Rengi ve Saç Boyama Kızlar röfle bana yakışmış mı?

asu_de

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2012
424
1
0
Ankara
arkadaşlar aylardır saçımı boyatamıyorum. çünkü röfleden vazgeçmek istemiyorum ama annem çok kötü yakışmıyor diyor bense çok seviyorum arkadaşlarımda beğeniyor..şimdi size röfleli saçlarımla bi ara yaptırdığım bal köpüğü saçlarım nasıl olmuş sormak istiyorum.. röfle kötüyse bal köpüğüde aklımda..röfleye devam etmek istiyorum.. yazda geldi saçlarımı kestirmek zorunda kaldım ama vazgeçemiyorum sizce nasıl durmuş? bu arada buğday tenli renkli gözlüyüm

Eklentiler

• $Adsız.jpg
    44,5 KB · Görüntüleme: 98
  • $as.jpg
    93,3 KB · Görüntüleme: 93
  • $Fotoğraf0128.jpg
    65,3 KB · Görüntüleme: 105
Son düzenleme:
Canım alınmanı istemem ama çıkça söyleyeyim uçlarının rengi çok güzel ama dipler çok kötü durmuş .. ton farkı çok fazla bu yüzden sarı çok sırıtmış sende :/ bence öncelikle saçının tamamını bir açık kumrala boya, sonrasında aralara röfle attır... :) :)

cnm sondaki resim için diyorsan o röfle değil röflenin üzerine bal köpüğü

yok tatlım ortadaki foto için diyorum... bence bir açık kumral geç önce derim :) üstüne de röfle atınca renkler kaynaşmış olur, bir bütünlük olur saçında :)

dipteki kendi saçım canm 4 5 ay boyanmadı kendi saçım çıktı orası röfleli değil zaten

Bal köpüğü tenine daha uyumlu
röfle tenini soluklaştırmış...
Dipler sorun oluyor açık renklerde
Dipleri orta tonlara boyarsan ne uçlarla sırıtır ne yeni çıkan saçlarınla
Eğer iki rengi kullanmayı seviyorsan...
Gerçi diplerlede iki renkli oluyor:)
Vazgeçmek istemiyorsan bu tonlardan dediğim şekil yap...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…