- 18 Mart 2024
- 3
- 4
- Konu Sahibi papatya12333
sözlüm ile
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Telini yaz sorayımsözlüm ile mesajlaşıyoruz , onu her gece sahura kaldırıyorum bugün bir arkadaşı yanında kalıcak. Ona dedim ki gece seni kaldırayım mı ? Sözlüm de tabiki kaldır hayatım dedi, daha sonra da o nasıl bir soruydu öyle dedi. Bende tam 4:30 da uyandırıyorum o zaman dedim konuyu anlamamazloktan geldim. Sizce ima ederken cinselliği mi vurguladı. Yoksa ben yanlış mı düşünüyorum. Ne oldu yani bu sorumda ne var
Işte sen kaldırma ben kendim kalkarım demiş seni yormak istememiş böylede düşüne bilirsin istersen tabi.sözlüm ile mesajlaşıyoruz , onu her gece sahura kaldırıyorum bugün bir arkadaşı yanında kalıcak. Ona dedim ki gece seni kaldırayım mı ? Sözlüm de tabiki kaldır hayatım dedi, daha sonra da o nasıl bir soruydu öyle dedi. Bende tam 4:30 da uyandırıyorum o zaman dedim konuyu anlamamazloktan geldim. Sizce ima ederken cinselliği mi vurguladı. Yoksa ben yanlış mı düşünüyorum. Ne oldu yani bu sorumda ne var
Niye sasiriyo ki zatenO nasıl bir soruydu öyle demiş. Niye şaşırıyor ki
Ne olsun istersin bence sevmek ve arzulamak birbirini tamamlayan şeyler. Arzulamak da güzel yani. Korkma.O nasıl bir soruydu öyle demiş. Niye şaşırıyor ki
Eeee ne yazdıMesajlaştık biz