- 4 Mayıs 2018
- 1.983
- 4.065
- 133
- 29
Size de geçmiş olsun. Kadın olmanın ortak sonucuGeçmiş olsun.
Adetime 1 gün kala o şiddetli ağrılar başlar,3 gün sürer.
Kusma,bacaklarda titreme ağrıma,belimde ağrılar. Felan filan.
Evlen geçer dediler geçmedi.
Çocuk doğur geçer dediler. 2 tane doğurdum tık yok
Ama şöyle ki,her adetimde mutlaka hastaneye gider iğne vurulurdum. Dayanılacak bir sancı değildi.
Şimdi sadece hap içiyorum ehhh işte.
(Türkiye’de değilim. Burda da sırf bu yüzden iğne yapmadıkları için,mecbur hap içiyorum.)
Bugün regl in 3üncü günü sabah kalktığımda o kadar şiddetli bir agrı ve kramp oldu ki ölecem zannettim ama aşırı bir kramp bir iki saat bu şekilde cektim sonra azaldı uyudum bu agrı bacaklarıma indi bu şekilde yaşayan var mı normalde ilk gün agrım okur sonra yavaşlardı
Canım kist mi vardı ondan mıydı ağrıMerhaba. Ben 7 gün boyunca ağrı çekiyorum. Inanin abartmiyorum. Ilk 2,3 gun yataktan cikamayacak halde oluyorum, sonraki gunler ayaklaniyorum ama hep agriyi hissediyorum. Laparoskopik kist ameliyati oldum, buyuk ihtimalle agrilarin gecer demisti doktorum ama sanki daha da artti hic bi sey anlamadim
Hepimize gecmis olsun diyorum.
Çare normal doğumAynı durumdayız canım. Yıllardır maalesef bir çare bulamadımÇekip duruyorum her ay o şiddetli ağrıları
Bende çok çekiyordum hatta en son ağrıya dayanamayıp bayilmistim kadın hastalıklara gittim kis olduğunu söyledi doktor ilaç verdi ve geçti şimdi rahatım adet dönemlerinde ağrı kesici kullanBugün regl in 3üncü günü sabah kalktığımda o kadar şiddetli bir agrı ve kramp oldu ki ölecem zannettim ama aşırı bir kramp bir iki saat bu şekilde cektim sonra azaldı uyudum bu agrı bacaklarıma indi bu şekilde yaşayan var mı normalde ilk gün agrım okur sonra yavaşlardı
Canım iltihap dediğin?Benim kardeşim de tıpkı böyle dayanılmaz ağrılar çeker ağlar her regl olduğunda megersem çok iltihabı varmış sana tavsiyem çok ağrı kesici içme ve iğne yaptırma sakın gerçekten zarar verirsin kendine bitki çayları iç ve ayaklarını sıcak tut
Bende bu ay öyleyim sanırım gaz sancısı ve regl ağrısı şiddetli olunca ikisi bir mahvetti beni.Bugün regl in 3üncü günü sabah kalktığımda o kadar şiddetli bir agrı ve kramp oldu ki ölecem zannettim ama aşırı bir kramp bir iki saat bu şekilde cektim sonra azaldı uyudum bu agrı bacaklarıma indi bu şekilde yaşayan var mı normalde ilk gün agrım okur sonra yavaşlardı
Bu ay regl den bir hafta önce teyzeme ve hayıt otu çayı tüketmeyi düşünüyorumBende bu ay ö
Bende bu ay öyleyim sanırım gaz sancısı ve regl ağrısı şiddetli olunca ikisi bir mahvetti beni.
Ben hayıt kapsülü kullanıyorum 2 aydır be ağrılarım azaldıBu ay regl den bir hafta önce teyzeme ve hayıt otu çayı tüketmeyi düşünüyorum
Canım nereden aldın, kullanım şekli nasılBen hayıt kapsülü kullanıyorum 2 aydır be ağrılarım azaldı
Ersağdan. Bi arkadaşım orda görevli. Sabah akşam içiyorsunCanım nereden aldın, kullanım şekli nasıl
Arkadaşım adet olana kadar kullan dedi ama ben araştırdım. Adetle başlıyorum yumurtlama olunca bırakıyorumCanım nereden aldın, kullanım şekli nasıl
Rezene içiyorum sürekliRezene de çok etkili cayı
Ben günde sadece bir agrı kesici içiyorum o da mecbur kalırsamAdet dönemi ağrı kesici kaç adet içebiliriz, ne içelim bilgi verebilir misiniz lütfen adet ağrısı sırasında kanamayı kesmeyen ağrı kesiciler nelerdir
Canım ne alıyorsun pekiBen günde sadece bir agrı kesici içiyorum o da mecbur kalırsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?