Kızlar regl döneminde böyle bir agrı yasayan varmı

Geçmiş olsun.
Adetime 1 gün kala o şiddetli ağrılar başlar,3 gün sürer.
Kusma,bacaklarda titreme ağrıma,belimde ağrılar. Felan filan.
Evlen geçer dediler geçmedi.
Çocuk doğur geçer dediler. 2 tane doğurdum tık yok 😂
Ama şöyle ki,her adetimde mutlaka hastaneye gider iğne vurulurdum. Dayanılacak bir sancı değildi.

Şimdi sadece hap içiyorum ehhh işte.
(Türkiye’de değilim. Burda da sırf bu yüzden iğne yapmadıkları için,mecbur hap içiyorum.)

Geçmiş olsun.
Adetime 1 gün kala o şiddetli ağrılar başlar,3 gün sürer.
Kusma,bacaklarda titreme ağrıma,belimde ağrılar. Felan filan.
Evlen geçer dediler geçmedi.
Çocuk doğur geçer dediler. 2 tane doğurdum tık yok 😂
Ama şöyle ki,her adetimde mutlaka hastaneye gider iğne vurulurdum. Dayanılacak bir sancı değildi.

Şimdi sadece hap içiyorum ehhh işte.
(Türkiye’de değilim. Burda da sırf bu yüzden iğne yapmadıkları için,mecbur hap içiyorum.)
Size de geçmiş olsun. Kadın olmanın ortak sonucu 😢

Bugün regl in 3üncü günü sabah kalktığımda o kadar şiddetli bir agrı ve kramp oldu ki ölecem zannettim ama aşırı bir kramp bir iki saat bu şekilde cektim sonra azaldı uyudum bu agrı bacaklarıma indi bu şekilde yaşayan var mı normalde ilk gün agrım okur sonra yavaşlardı

Merhaba. Ben 7 gün boyunca ağrı çekiyorum. Inanin abartmiyorum. Ilk 2,3 gun yataktan cikamayacak halde oluyorum, sonraki gunler ayaklaniyorum ama hep agriyi hissediyorum. Laparoskopik kist ameliyati oldum, buyuk ihtimalle agrilarin gecer demisti doktorum ama sanki daha da artti hic bi sey anlamadim 🤣
Hepimize gecmis olsun diyorum. 👼

Merhaba. Ben 7 gün boyunca ağrı çekiyorum. Inanin abartmiyorum. Ilk 2,3 gun yataktan cikamayacak halde oluyorum, sonraki gunler ayaklaniyorum ama hep agriyi hissediyorum. Laparoskopik kist ameliyati oldum, buyuk ihtimalle agrilarin gecer demisti doktorum ama sanki daha da artti hic bi sey anlamadim 🤣
Hepimize gecmis olsun diyorum. 👼
Canım kist mi vardı ondan mıydı ağrı

Doktorum ağrilarimin sebebinin kist olabilecegini dusunuyordu tabi ben de oyle dusunuyordum ama bir degisiklik yok henuz

Benim kardeşim de tıpkı böyle dayanılmaz ağrılar çeker ağlar her regl olduğunda megersem çok iltihabı varmış sana tavsiyem çok ağrı kesici içme ve iğne yaptırma sakın gerçekten zarar verirsin kendine bitki çayları iç ve ayaklarını sıcak tut

Aynı durumdayız canım. Yıllardır maalesef bir çare bulamadım :KK43: Çekip duruyorum her ay o şiddetli ağrıları :KK43:
Çare normal doğum 😍
Ben 29 yaşıma kadar az hastanelik olmadım, az ağlamadım.. işe gidemedim okula gidemedim.
Bi normal doğurdum hepsi geçti , ayrıca doğumdan çıktığımda bundan daha şiddetli ağrılımadetlerim olmuştu demiştim..

Normal doğurunca benimki geçti 🙏🏻

Bugün regl in 3üncü günü sabah kalktığımda o kadar şiddetli bir agrı ve kramp oldu ki ölecem zannettim ama aşırı bir kramp bir iki saat bu şekilde cektim sonra azaldı uyudum bu agrı bacaklarıma indi bu şekilde yaşayan var mı normalde ilk gün agrım okur sonra yavaşlardı
Bende çok çekiyordum hatta en son ağrıya dayanamayıp bayilmistim kadın hastalıklara gittim kis olduğunu söyledi doktor ilaç verdi ve geçti şimdi rahatım adet dönemlerinde ağrı kesici kullan

Benim kardeşim de tıpkı böyle dayanılmaz ağrılar çeker ağlar her regl olduğunda megersem çok iltihabı varmış sana tavsiyem çok ağrı kesici içme ve iğne yaptırma sakın gerçekten zarar verirsin kendine bitki çayları iç ve ayaklarını sıcak tut
Canım iltihap dediğin?

Bende bu ay ö
Bende bu ay öyleyim sanırım gaz sancısı ve regl ağrısı şiddetli olunca ikisi bir mahvetti beni.

Adet dönemi ağrı kesici kaç adet içebiliriz, ne içelim bilgi verebilir misiniz lütfen adet ağrısı sırasında kanamayı kesmeyen ağrı kesiciler nelerdir

Back