Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Darısı başımıza inşallah. Canım adetin son günlerimi çekerdin ağrıyı sonunda dediğinBende ya başında ya sonunda çekerdim o ağrıyı. Evlenince geçer derlerdi geçmedidogurunca geçer dediler ilkinde azaldı, 2. Dogum sonrası full geçti o ağrılar
Geçmiş olsun bende çok çektim o agrilariNormalde ilk gün oluyordu yani şuan 3.gün yanı öyle bir kramp girdi ki kıpırdayamadım inş geçer dayanılacak gibi değil
Geçtiğimi peki sanırım ben bunu daha çok yaşarımGeçmiş olsun bende çok çektim o agrilari
Yıllarca işkence çektim başka bir rahatsızlığım için doktorun verdiği ilaç kullandıktan sonra agrım çok azaldı yani artık acile gitmek zorunda kalmiyorumGeçtiğimi peki sanırım ben bunu daha çok yaşarım
Son günleri dediğim ilk gün çekmezsem, 3 yada 4.gün şiddetli ağrı ve lekelenmeli geçerdi benim. Sonrasında azalır ve biterdi.Darısı başımıza inşallah. Canım adetin son günlerimi çekerdin ağrıyı sonunda dediğin
Bende öyleyim agrı kesici işe yarıyordu ama bu ay aşırı oldu doktora kontrole gittiğimde bu durumu söylemem lazımYıllarca işkence çektim başka bir rahatsızlığım için doktorun verdiği ilaç kullandıktan sonra agrım çok azaldı yani artık acile gitmek zorunda kalmiyorum
Doktoru ihmal etme aşırı ağrı olunca insanin hayatını herşeyini etkiliyor ben çok çektim baş dönmesi bayılacam sanıyordum afedersin kusma dayanılmaz kasık ağrısı böyle sanki biri bıçakla kasiklarımı deliyor gibi bir ay biterken diğer ayı korkuyla bekliyordumBende öyleyim agrı kesici işe yarıyordu ama bu ay aşırı oldu doktora kontrole gittiğimde bu durumu söylemem lazım
Aynen anlattığınız tarzda bir agrı mesela şimdi de kramp Yok bıçak saplanmış çıkmış ama yinede agrıdı var gibi hareket ettikçe karın kısmımdan başlıyor iki kere daha bu şekilde oldu doktor hiç birşey demedi normal dedi zaten çocuk düşünüyoruz sürekli kontroldeyiz ama dayanılmayacak derecede birşey hele bacakların ağrısı en az o kadar kötüDoktoru ihmal etme aşırı ağrı olunca insanin hayatını herşeyini etkiliyor ben çok çektim baş dönmesi bayılacam sanıyordum afedersin kusma dayanılmaz kasık ağrısı böyle sanki biri bıçakla kasiklarımı deliyor gibi bir ay biterken diğer ayı korkuyla bekliyordum
Orta gunlerde beni basiyor bazi agrilar ama yumurtaliklarda yumurta salimi oldugu icin yapiyor diye biliyorum belli bi uşütmeniz vs yoksa.. ama geciyor ilaca gerek kalmadan.Aynen anlattığınız tarzda bir agrı mesela şimdi de kramp Yok bıçak saplanmış çıkmış ama yinede agrıdı var gibi hareket ettikçe karın kısmımdan başlıyor iki kere daha bu şekilde oldu doktor hiç birşey demedi normal dedi zaten çocuk düşünüyoruz sürekli kontroldeyiz ama dayanılmayacak derecede birşey hele bacakların ağrısı en az o kadar kötü
Evlenince geçer diyorlar ama geçmiyorAynen anlattığınız tarzda bir agrı mesela şimdi de kramp Yok bıçak saplanmış çıkmış ama yinede agrıdı var gibi hareket ettikçe karın kısmımdan başlıyor iki kere daha bu şekilde oldu doktor hiç birşey demedi normal dedi zaten çocuk düşünüyoruz sürekli kontroldeyiz ama dayanılmayacak derecede birşey hele bacakların ağrısı en az o kadar kötü
Evet geçmedi benim hatta daha da arttı evlenmeden önce en fazla bir saat agrım olur geçerdi şimdi aşırı sancı kramp lar cekiyorum hiç birsekilde gecmiyorEvlenince geçer diyorlar ama geçmiyor
Evet geçmedi benim hatta daha da arttı evlenmeden önce en fazla bir saat agrım olur geçerdi şimdi aşırı sancı kramp lar cekiyorum hiç birsekilde gecmiyor
[/QUOBuda şans işi galiba
Keske bunun bir çözümü olsa ben birde çalışıyorum mahvediyor beni her ay strese giriyorumBacak karın ağrısı hepsi varçok zor ağrılı regl dönemi. İnanın hayattan kopuyorum üç gün
Allah’ım cümlemize şifa versin
Canım yaa ah keşke olsaKeske bunun bir çözümü olsa ben birde çalışıyorum mahvediyor beni her ay strese giriyorum