Kızlar regl döneminde böyle bir agrı yasayan varmı

hayat2828

🏡👨‍👩‍👦
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2018
4.602
1.575
133
37
Bugün regl in 3üncü günü sabah kalktığımda o kadar şiddetli bir agrı ve kramp oldu ki ölecem zannettim ama aşırı bir kramp bir iki saat bu şekilde cektim sonra azaldı uyudum bu agrı bacaklarıma indi bu şekilde yaşayan var mı normalde ilk gün agrım okur sonra yavaşlardı

Bende ya başında ya sonunda çekerdim o ağrıyı. Evlenince geçer derlerdi geçmedi 😲 dogurunca geçer dediler ilkinde azaldı, 2. Dogum sonrası full geçti o ağrılar

Normalde ilk gün oluyordu yani şuan 3.gün yanı öyle bir kramp girdi ki kıpırdayamadım inş geçer dayanılacak gibi değil

Geçtiğimi peki sanırım ben bunu daha çok yaşarım
Yıllarca işkence çektim başka bir rahatsızlığım için doktorun verdiği ilaç kullandıktan sonra agrım çok azaldı yani artık acile gitmek zorunda kalmiyorum

Yıllarca işkence çektim başka bir rahatsızlığım için doktorun verdiği ilaç kullandıktan sonra agrım çok azaldı yani artık acile gitmek zorunda kalmiyorum
Bende öyleyim agrı kesici işe yarıyordu ama bu ay aşırı oldu doktora kontrole gittiğimde bu durumu söylemem lazım

Bende öyleyim agrı kesici işe yarıyordu ama bu ay aşırı oldu doktora kontrole gittiğimde bu durumu söylemem lazım
Doktoru ihmal etme aşırı ağrı olunca insanin hayatını herşeyini etkiliyor ben çok çektim baş dönmesi bayılacam sanıyordum afedersin kusma dayanılmaz kasık ağrısı böyle sanki biri bıçakla kasiklarımı deliyor gibi bir ay biterken diğer ayı korkuyla bekliyordum

Doktoru ihmal etme aşırı ağrı olunca insanin hayatını herşeyini etkiliyor ben çok çektim baş dönmesi bayılacam sanıyordum afedersin kusma dayanılmaz kasık ağrısı böyle sanki biri bıçakla kasiklarımı deliyor gibi bir ay biterken diğer ayı korkuyla bekliyordum
Aynen anlattığınız tarzda bir agrı mesela şimdi de kramp Yok bıçak saplanmış çıkmış ama yinede agrıdı var gibi hareket ettikçe karın kısmımdan başlıyor iki kere daha bu şekilde oldu doktor hiç birşey demedi normal dedi zaten çocuk düşünüyoruz sürekli kontroldeyiz ama dayanılmayacak derecede birşey hele bacakların ağrısı en az o kadar kötü

Aynen anlattığınız tarzda bir agrı mesela şimdi de kramp Yok bıçak saplanmış çıkmış ama yinede agrıdı var gibi hareket ettikçe karın kısmımdan başlıyor iki kere daha bu şekilde oldu doktor hiç birşey demedi normal dedi zaten çocuk düşünüyoruz sürekli kontroldeyiz ama dayanılmayacak derecede birşey hele bacakların ağrısı en az o kadar kötü
Orta gunlerde beni basiyor bazi agrilar ama yumurtaliklarda yumurta salimi oldugu icin yapiyor diye biliyorum belli bi uşütmeniz vs yoksa.. ama geciyor ilaca gerek kalmadan.

Evlenince geçer diyorlar ama geçmiyor

Benimde agrılı geçiyor doktora gittim kist falan birşey yok dedi ama ilaç içmezsem ölürüm o agrıdan evlendim çocuğum oldu dha fazla arttı agrı ama dogumum sezeryandı inş olursa ikinciye normal belki o zamm geçer bu agrılar😬

Bacak karın ağrısı hepsi var :( çok zor ağrılı regl dönemi. İnanın hayattan kopuyorum üç gün :( Allah’ım cümlemize şifa versin

Back