- 21 Nisan 2019
- 40
- 9
- 24
-
- Konu Sahibi papattyaa00
Merhaba 3 günlük detoks işe yaradı mı?Birde 3 gün boyunca sadece ananas Ve yoğurt mu yediniz1 ayı geçkin bir süredir diyetisyene gidiyorum bu zamana kadar çaylara Gıda takviyelerine gerçekten boşa bir ton para harcamışım hiç birinden memnun kalmadım zaten tek başına bir ürün ile zayıflamayı düşünmek tamamen cahillik kendi adıma konuşuyorum . Diyetisyen maceram inşallah devam eder herşey beyinde bitiyor zaten tamamen ne kadar istediğime bağlı devam edip etmemem suan cok memnunum ama Ramazan’da +200 gram yağıma eklenmiş ve cok normal dedi . Metabolizma Ramazan ayında cok şaşırıyor dedi çokta üstüne düşmemek lazım alt tarafı 1 ay . Ben cook aşırı kilolu bir insan değilim Allah’a şükür ama yine de göbek bölgem cok fazla ve hiç kurtulamadım şimdi zamana yayarak inşallah kurtulmayı bekliyorum . 5 kilo verdim su zamana kadar inşallah devamı gelir . Suan regl olduğum icin bana 3 günlük detoks verdi uygulamak isteyen olur belki herkesin bünyesi farklı ne kadar verilir bilmiyorum yarın gideceğim bende bakalım ne vermişimgünlük 2 litreden az olmayacak limonlu tarçınlı su ve sabah 9 da öğlen 2 de ve akşam 7 de 3 yemek kaşığı yoğurt 1 dilim ananas üzerine tarçın serpip yiyorum şekersiz kahve ve Yeşilçay serbest .
Merhaba evet işe yaradı 2 gün yaptım tam 3. Gün diyetisyen günümdü az cıkayım diye yememiştimMerhaba 3 günlük detoks işe yaradı mı?Birde 3 gün boyunca sadece ananas Ve yoğurt mu yediniz
Bende yapayım o zamanMerhaba evet işe yaradı 2 gün yaptım tam 3. Gün diyetisyen günümdü az cıkayım diye yememiştimo günde devam etmeye gerek yok dedi . Hafta boyu toplam 2,100 gram verdim 1 kilosu yağdan gitmişti .
Valla beni çok tok tuttu bazen cok iradeli oluyorum bazen deli dana gibi herşeye saldırasım geliyor gerçekten açlık zindelik ve sağlık bunu anladım ama psikolojik açlık beni yiyip bitiriyorBende yapayım o zaman
Çok haklısınız az yemek zindelik ve insan yedikçe yiyor bir buçuk ay önce 58 e düşmüştüm 66 lardan ama şu anda 63 oldum.Bir haftadır deli gibi canım Ne istediyse yaptım yedim yarın başlıyorum tekrardan.Ben diyetisyen eşliğinde verebiliyorum Yani para verince kendimi tutuyorum ama bu sefer kendim yapıcam inşallah hurma diyetine de bakayımValla beni çok tok tuttu bazen cok iradeli oluyorum bazen deli dana gibi herşeye saldırasım geliyor gerçekten açlık zindelik ve sağlık bunu anladım ama psikolojik açlık beni yiyip bitiriyorşimdi hurma diyetine başlayacağım inşallah diğer postta var inceleyin onuda cok faydasınız görenler olmuş
Evet bende su zamana kadar hep kendim denedim ama yok yani dediğiniz gibi anca para verince biraz iradeli oluyorumÇok haklısınız az yemek zindelik ve insan yedikçe yiyor bir buçuk ay önce 58 e düşmüştüm 66 lardan ama şu anda 63 oldum.Bir haftadır deli gibi canım Ne istediyse yaptım yedim yarın başlıyorum tekrardan.Ben diyetisyen eşliğinde verebiliyorum Yani para verince kendimi tutuyorum ama bu sefer kendim yapıcam inşallah hurma diyetine de bakayımSiz kaç kilodan düştünüz diyetisyen ile yapıyorsunuz herhalde
Merhaba nasıl gidiyor diyet.Bende spora başladım öle takip ettiğim bir diyet Yok şu anda kendimi zorlamadan dengeleyerek yapmaya çalışıyorumMerhaba evet işe yaradı 2 gün yaptım tam 3. Gün diyetisyen günümdü az cıkayım diye yememiştimo günde devam etmeye gerek yok dedi . Hafta boyu toplam 2,100 gram verdim 1 kilosu yağdan gitmişti .
Ben hurmMerhaba nasıl gidiyor diyet.Bende spora başladım öle takip ettiğim bir diyet Yok şu anda kendimi zorlamadan dengeleyerek yapmaya çalışıyorum
merhaba ben hurma diyeti de yaptım onunla da cok güzel kilo verdim tavsiye ederim 2900 toplam yağdan da 2200 gitmişti bayramda kaçırdım biraz yine devam edicem hurma diyetine inşallahMerhaba nasıl gidiyor diyet.Bende spora başladım öle takip ettiğim bir diyet Yok şu anda kendimi zorlamadan dengeleyerek yapmaya çalışıyorum
Bende epey araştırdım ama 6 gün iyi dayanmışsınız.mide bulantısı filan yapmadı mı?Pazartesi deneyim bendeBen hurm
merhaba ben hurma diyeti de yaptım onunla da cok güzel kilo verdim tavsiye ederim 2900 toplam yağdan da 2200 gitmişti bayramda kaçırdım biraz yine devam edicem hurma diyetine inşallah