1 ayı geçkin bir süredir diyetisyene gidiyorum bu zamana kadar çaylara Gıda takviyelerine gerçekten boşa bir ton para harcamışım hiç birinden memnun kalmadım zaten tek başına bir ürün ile zayıflamayı düşünmek tamamen cahillik kendi adıma konuşuyorum . Diyetisyen maceram inşallah devam eder herşey beyinde bitiyor zaten tamamen ne kadar istediğime bağlı devam edip etmemem suan cok memnunum ama Ramazan’da +200 gram yağıma eklenmiş ve cok normal dedi . Metabolizma Ramazan ayında cok şaşırıyor dedi çokta üstüne düşmemek lazım alt tarafı 1 ay . Ben cook aşırı kilolu bir insan değilim Allah’a şükür ama yine de göbek bölgem cok fazla ve hiç kurtulamadım şimdi zamana yayarak inşallah kurtulmayı bekliyorum . 5 kilo verdim su zamana kadar inşallah devamı gelir . Suan regl olduğum icin bana 3 günlük detoks verdi uygulamak isteyen olur belki herkesin bünyesi farklı ne kadar verilir bilmiyorum yarın gideceğim bende bakalım ne vermişim
günlük 2 litreden az olmayacak limonlu tarçınlı su ve sabah 9 da öğlen 2 de ve akşam 7 de 3 yemek kaşığı yoğurt 1 dilim ananas üzerine tarçın serpip yiyorum şekersiz kahve ve Yeşilçay serbest .