Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tmm canım Allah razı olsun baya pahalıymış sadece 1 filim nasıl böyle pahalı olur2 ay önce anestezili 1000 tl verdim.
Anestezili olduğu için biraz daha pahalı .Tmm canım Allah razı olsun baya pahalıymış sadece 1 filim nasıl böyle pahalı olur
Tmm canım Allah razı olsunEylül 2019da 1200 çektirmiştim bende anestezili.
Anestezili olduğu için biraz daha pahalı .
Ben Eylül 2019 da anestezili 750 tl ye çekildimKızlar bende rahim filmi çektirmeyi düşünüyorum siz ne kadar ücret ödediniz
1bucuk ay once Anestezli 650 cektirmistim
Tmm canım Allah razı olsunBen Eylül 2019 da anestezili 750 tl ye çekildim
temmuzda Hatayda 750 verdim (anestezili)
Tmm canım Allah razı olsunBende anestezissiz 500 tl çektirdim anestezili 800 demişti
Bir hafta önce Sonomed'de 700 lira. Temiz bir yer, beklediğimden çok çok az acısı oldu.Kızlar bende rahim filmi çektirmeyi düşünüyorum siz ne kadar ücret ödediniz
Antalyada yaşıyormuşsunuz hangi hastane acaba?1bucuk ay once Anestezli 650 cektirmistim
Allah razı olsun canımBir hafta önce Sonomed'de 700 lira. Temiz bir yer, beklediğimden çok çok az acısı oldu.
vıtale hastanesı cektırdımAntalyada yaşıyormuşsunuz hangi hastane acaba?
Nerde cekildiniz acaba fiyat aşırı uygunsaben geçen yıl şişli echomar da çekildim 650tl idi hemde kapalı tuplerimi açtılar özel bir yontemleAnestezisiz 150 lira verdim perşembe günü çekildim