arka arkaya dedi.Valla yağa falan gerek yok canım bence. O hap gibi bişey, direkt sokunca kayıp giriyor.
2 kere derken aynı anda 2 tane mi? Aralıklı mı?
haklısıınız enfeksiyon yapabilir.vajinismusu yeni atlattım da yapabilirim herhalde yaBen de hala kullaniyorum ama yag falan kullanma bence. Hamilelerin yag jel kayganlastirici gibi kimyasal urunler kullanmamasi gerek diye okumustum.Yumusak bi kapsul zaten basta ben de zorlandim ama alistim sıkıntı etme
ozaman kullanmıyım bebek yağı haklısınız enfeksiyon yapabilir.rahat giriyor mu peki?acı falan oluor mu?Bende kullanıyorum ama jel kayganlastırıcı bısey kullanmıyorum.gebelıkte bu ürünler enfeksiyona neden olabılır o yüzden kullanmamanız sızın ıcın daha ıyı olacaktır.
Progestronu dırek ıcerı ıtın parmağınızın gırdıgı vere kadar sonra yarım saat uzanın erımesını bekleyın.ılac sonrasında dısarı bıraz akıyor ama endıselenmeyın gereklı olanı zaten ıcerıde kalmış olacaktır.
böbreklerime direk zarar verebilir diye fitil şeklinde kullanmamı istedi doktorBana agiz yolu ile verildi hamile oldum olali hic bas donmesi yasamamis mide bulantisi yasamamis ben marketin ortasinda yigildim kaldim ogunden sonra biraktim cok sukur saglikli bebisim Allahim bebeklerimizi sagsaglim kucagimiza almayi nasip etsin
Ben yaptiysam sen de yaparsin merak etmehaklısıınız enfeksiyon yapabilir.vajinismusu yeni atlattım da yapabilirim herhalde ya
amin cnm inş.Bana agiz yolu ile verildi hamile oldum olali hic bas donmesi yasamamis mide bulantisi yasamamis ben marketin ortasinda yigildim kaldim ogunden sonra biraktim cok sukur saglikli bebisim Allahim bebeklerimizi sagsaglim kucagimiza almayi nasip etsin
En iyisi kuzucum bana acilde yazdilar acemi doktora denk geldim sanirim kendi doktorumada hap diye belirtmedim fenalasip hastaneye kaldirilinca ogrendi hap oldugunu onun ustune bobreklerimde 3 tane tas cikti gunlerce onun agrisi ve enfeksiyonu ile ugrastim gercekten iyi doktor cok onemli korkma fitilden kendi doktorumda soyledi biz fitil veririz normalde agiz yoluyla alimin cok yan etkisi var dediböbreklerime direk zarar verebilir diye fitil şeklinde kullanmamı istedi doktor
yatar pozisyonda dimi parmağın girebildiği kadar mı ? bebeğe bişey olmaz dimi Allah korusunBen yaptiysam sen de yaparsin merak etmesadece dik degil de daha asagiya dogru ittir rahatlikla girecektir. Her sey bebisler icin
aynen doktorum da bana öle söyledi.normalde prospektüsünde ağız yolu ile alınır yazıyor ama doktor fitil olarak kullan dedi.En iyisi kuzucum bana acilde yazdilar acemi doktora denk geldim sanirim kendi doktorumada hap diye belirtmedim fenalasip hastaneye kaldirilinca ogrendi hap oldugunu onun ustune bobreklerimde 3 tane tas cikti gunlerce onun agrisi ve enfeksiyonu ile ugrastim gercekten iyi doktor cok onemli korkma fitilden kendi doktorumda soyledi biz fitil veririz normalde agiz yoluyla alimin cok yan etkisi var dedi
Allahim bebegini sag saglim kucagina almayi nasip etsin insallah cok iyi anliyorum seni benim ilk bebegim her wc ye gittigimde korkarak kalkiyodum ama cok sukur gectii darisi basina canimaynen doktorum da bana öle söyledi.normalde prospektüsünde ağız yolu ile alınır yazıyor ama doktor fitil olarak kullan dedi.
Yok acımıyor ıcın rahat olsun.ozaman kullanmıyım bebek yağı haklısınız enfeksiyon yapabilir.rahat giriyor mu peki?acı falan oluor mu?
amin kuzum benim.Rabbim kimsenın kucağını boş bırakmasın.ben vajınısmusu atlattığım gün denedim hamıle kaldım.Rabbim isteyen herkse nasip etsin.ilk çocuk ya hep kaygılıyımAllahim bebegini sag saglim kucagina almayi nasip etsin insallah cok iyi anliyorum seni benim ilk bebegim her wc ye gittigimde korkarak kalkiyodum ama cok sukur gectii darisi basina canim ♥
tamm cnm çok tesekkür ederim.ne kadar kullanacağım konusunda bişey söylemedi kanama gecene kadar herhalde.acaba bitene kadar mı kullansam?Yok acımıyor ıcın rahat olsun.
Seninde mi ilk biraz fazla pimpirikli oluyoruz sanirim ikincide daha rahat olucazamin kuzum benim.Rabbim kimsenın kucağını boş bırakmasın.ben vajınısmusu atlattığım gün denedim hamıle kaldım.Rabbim isteyen herkse nasip etsin.ilk çocuk ya hep kaygılıyım