Kızlar progestan fitil hakkında bana yardımcı olabilir misiniz?Daha önce kullanan arkadaşlar bilgi verebilir mi?

Lina3448

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2019
93
31
kızlar bugün doktora gittim bana dün açık kahve akıntım geldi 5 haftalık hamileyim ultrasona girdim sıkıntı yok dedi kese göründü şükür fakat kanamanın geçmesi için progestan fitil verdi.bebek yağı yardımı ile gece 2 kere vajınadan sok dedi.Kullanan arkadaşlar bilgi verebilir mi?

Valla yağa falan gerek yok canım bence. O hap gibi bişey, direkt sokunca kayıp giriyor.
2 kere derken aynı anda 2 tane mi? Aralıklı mı?

Ben de hala kullaniyorum ama yag falan kullanma bence. Hamilelerin yag jel kayganlastirici gibi kimyasal urunler kullanmamasi gerek diye okumustum.Yumusak bi kapsul zaten basta ben de zorlandim ama alistim sıkıntı etme

Bende kullanıyorum ama jel kayganlastırıcı bısey kullanmıyorum.gebelıkte bu ürünler enfeksiyona neden olabılır o yüzden kullanmamanız sızın ıcın daha ıyı olacaktır.
Progestronu dırek ıcerı ıtın parmağınızın gırdıgı vere kadar sonra yarım saat uzanın erımesını bekleyın.ılac sonrasında dısarı bıraz akıyor ama endıselenmeyın gereklı olanı zaten ıcerıde kalmış olacaktır.

Sifa olsun canim. Ben hala aliyorum, doguma kadar da alcam buyuk ihtimalle.
Dua et vajinal aliyoruz, agizdan alinca yan etkisi cok oluyor.
Bence de yag kullanmamalisin, hamilleikte enfeksiyon riski cok oluyor, o yuzden kacin yag,jel, krem vs.
Hapi koyunca, 5-10 dk uzan. Vucut alacagini aliyor o sirada zaten.
Merak etme. Sag salim bi hamilelik gecir ins.

Bana agiz yolu ile verildi hamile oldum olali hic bas donmesi yasamamis mide bulantisi yasamamis ben marketin ortasinda yigildim kaldim ogunden sonra biraktim cok sukur saglikli bebisim Allahim bebeklerimizi sagsaglim kucagimiza almayi nasip etsin

Ben de hala kullaniyorum ama yag falan kullanma bence. Hamilelerin yag jel kayganlastirici gibi kimyasal urunler kullanmamasi gerek diye okumustum.Yumusak bi kapsul zaten basta ben de zorlandim ama alistim sıkıntı etme
haklısıınız enfeksiyon yapabilir.vajinismusu yeni atlattım da yapabilirim herhalde ya

ozaman kullanmıyım bebek yağı haklısınız enfeksiyon yapabilir.rahat giriyor mu peki?acı falan oluor mu?

Bana agiz yolu ile verildi hamile oldum olali hic bas donmesi yasamamis mide bulantisi yasamamis ben marketin ortasinda yigildim kaldim ogunden sonra biraktim cok sukur saglikli bebisim Allahim bebeklerimizi sagsaglim kucagimiza almayi nasip etsin
böbreklerime direk zarar verebilir diye fitil şeklinde kullanmamı istedi doktor

amin cnm inş.

böbreklerime direk zarar verebilir diye fitil şeklinde kullanmamı istedi doktor
En iyisi kuzucum bana acilde yazdilar acemi doktora denk geldim sanirim kendi doktorumada hap diye belirtmedim fenalasip hastaneye kaldirilinca ogrendi hap oldugunu onun ustune bobreklerimde 3 tane tas cikti gunlerce onun agrisi ve enfeksiyonu ile ugrastim gercekten iyi doktor cok onemli korkma fitilden kendi doktorumda soyledi biz fitil veririz normalde agiz yoluyla alimin cok yan etkisi var dedi

aynen doktorum da bana öle söyledi.normalde prospektüsünde ağız yolu ile alınır yazıyor ama doktor fitil olarak kullan dedi.

aynen doktorum da bana öle söyledi.normalde prospektüsünde ağız yolu ile alınır yazıyor ama doktor fitil olarak kullan dedi.
Allahim bebegini sag saglim kucagina almayi nasip etsin insallah cok iyi anliyorum seni benim ilk bebegim her wc ye gittigimde korkarak kalkiyodum ama cok sukur gectii darisi basina canim

Allahim bebegini sag saglim kucagina almayi nasip etsin insallah cok iyi anliyorum seni benim ilk bebegim her wc ye gittigimde korkarak kalkiyodum ama cok sukur gectii darisi basina canim ♥
amin kuzum benim.Rabbim kimsenın kucağını boş bırakmasın.ben vajınısmusu atlattığım gün denedim hamıle kaldım.Rabbim isteyen herkse nasip etsin.ilk çocuk ya hep kaygılıyım

amin kuzum benim.Rabbim kimsenın kucağını boş bırakmasın.ben vajınısmusu atlattığım gün denedim hamıle kaldım.Rabbim isteyen herkse nasip etsin.ilk çocuk ya hep kaygılıyım
Seninde mi ilk biraz fazla pimpirikli oluyoruz sanirim ikincide daha rahat olucaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…