evet ilk.sürekli pimpirikliyim.aaman şu olucak bu olucak diye.yaşaya yaşaya tecrübe edicez işteSeninde mi ilk biraz fazla pimpirikli oluyoruz sanirim ikincide daha rahat olucaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet ilk.sürekli pimpirikliyim.aaman şu olucak bu olucak diye.yaşaya yaşaya tecrübe edicez işteSeninde mi ilk biraz fazla pimpirikli oluyoruz sanirim ikincide daha rahat olucaz
Tecrube ederken hep buralarda buyutucez cocuklarievet ilk.sürekli pimpirikliyim.aaman şu olucak bu olucak diye.yaşaya yaşaya tecrübe edicez işte
Canım ben söyle düşünüyorum.bu ılacın bebeğin tutunamasına yardımcı olduğunu bılıyorum.kanaman dursa bıle bence devam etmelısın zaten vajınadan alıyorsun bu zararı yok.ama yınede doktoruna danış ıstersen.bu benım fıkrım yanlış yonlendırmek ıstememtamm cnm çok tesekkür ederim.ne kadar kullanacağım konusunda bişey söylemedi kanama gecene kadar herhalde.acaba bitene kadar mı kullansam?
sağol canım.Rabbim seninde bebeğini kucağına almayı nasip etsin.evet kullanmıyım ozaman bebek yağı.iyi ki size sormuşum yoksa kullanacaktımSifa olsun canim. Ben hala aliyorum, doguma kadar da alcam buyuk ihtimalle.
Dua et vajinal aliyoruz, agizdan alinca yan etkisi cok oluyor.
Bence de yag kullanmamalisin, hamilleikte enfeksiyon riski cok oluyor, o yuzden kacin yag,jel, krem vs.
Hapi koyunca, 5-10 dk uzan. Vucut alacagini aliyor o sirada zaten.
Merak etme. Sag salim bi hamilelik gecir ins.
inş.cnm.sağlıklı sıhatlı doğarlar inş.cinsiyet hiç önmli değilTecrube ederken hep buralarda buyutucez cocuklari
tamam cnm olmazsa doktora sorayım.zararı yoksa kullan der büyük ihtimalCanım ben söyle düşünüyorum.bu ılacın bebeğin tutunamasına yardımcı olduğunu bılıyorum.kanaman dursa bıle bence devam etmelısın zaten vajınadan alıyorsun bu zararı yok.ama yınede doktoruna danış ıstersen.bu benım fıkrım yanlış yonlendırmek ıstemem
Evet canim uyumadan once ben uzaniyorum dizlerini buk ve yerlestir. Ben fazla parmagimi ileri goturemiyorum biraz goturup kendimi kasinca ileri gitmis oluyor.Gun boyu tuvalette falan fazla olani cikiyor endise etme. Ben de senin gibiydim kendimi cok kotu hissetmistim fitil denince ama her seye alisiyoruz canimyatar pozisyonda dimi parmağın girebildiği kadar mı ? bebeğe bişey olmaz dimi Allah korusun
Aynen kuzucum saglikli olsunlardainş.cnm.sağlıklı sıhatlı doğarlar inş.cinsiyet hiç önmli değil
Tamam çok tesekkür ederim siz kaç tane kullanıyorsunuz? Doktor bana 2 tane ard arda dediEvet canim uyumadan once ben uzaniyorum dizlerini buk ve yerlestir. Ben fazla parmagimi ileri goturemiyorum biraz goturup kendimi kasinca ileri gitmis oluyor.Gun boyu tuvalette falan fazla olani cikiyor endise etme. Ben de senin gibiydim kendimi cok kotu hissetmistim fitil denince ama her seye alisiyoruz canim
Ben gunde 1 tane kullaniyorum. Kanamam yoktu cok sukur ama sadece kasik agrim fazlaydi tedbir amacli kullanmami soyledi.InsaAllah 12. Haftada bebegim iyidir de birakirim artikTamam çok tesekkür ederim siz kaç tane kullanıyorsunuz? Doktor bana 2 tane ard arda dedi
Çok geçmiş olsun.inş cnm.bende çok ilaç kullanma taraftarı değilimBen gunde 1 tane kullaniyorum. Kanamam yoktu cok sukur ama sadece kasik agrim fazlaydi tedbir amacli kullanmami soyledi.InsaAllah 12. Haftada bebegim iyidir de birakirim artik
bebek yağını boşuna almışım fitili yapabildim ilk biraz zorlandım fakat sonra parmağımla itince rahatça girdiÇok geçmiş olsun.inş cnm.bende çok ilaç kullanma taraftarı değilim
Zaten o ilac islaklik yapacak camasirinda. Daha rahat girecek bundan sonra merak etme ama islaklik artacagi icin, sik sik degistir camasirini, hatta mumkunse, pamuklu 90 derecede yikanmis utulenmis camasir kullanmani tabsiye ederim. Enfeksiyon aciisndan.bebek yağını boşuna almışım fitili yapabildim ilk biraz zorlandım fakat sonra parmağımla itince rahatça girdi
Evet yaa hem afedersin idrarımdan gidiyor hemde çamaşırıma geçiyor günlük ped kullanıyım bari.Zaten o ilac islaklik yapacak camasirinda. Daha rahat girecek bundan sonra merak etme ama islaklik artacagi icin, sik sik degistir camasirini, hatta mumkunse, pamuklu 90 derecede yikanmis utulenmis camasir kullanmani tabsiye ederim. Enfeksiyon aciisndan.
Sey o da kullanilmamali hamileikte. Sık camasir degisimi sart aslinda canim. Nemi, akintiyi hapsetmis olmak saglikli diilEvet yaa hem afedersin idrarımdan gidiyor hemde çamaşırıma geçiyor günlük ped kullanıyım bari.
Sabahtan beri 2 oldu değiştirdiğimSey o da kullanilmamali hamileikte. Sık camasir degisimi sart aslinda canim. Nemi, akintiyi hapsetmis olmak saglikli diil