Kızlar progestan fitil hakkında bana yardımcı olabilir misiniz?Daha önce kullanan arkadaşlar bilgi verebilir mi?

tamm cnm çok tesekkür ederim.ne kadar kullanacağım konusunda bişey söylemedi kanama gecene kadar herhalde.acaba bitene kadar mı kullansam?
Canım ben söyle düşünüyorum.bu ılacın bebeğin tutunamasına yardımcı olduğunu bılıyorum.kanaman dursa bıle bence devam etmelısın zaten vajınadan alıyorsun bu zararı yok.ama yınede doktoruna danış ıstersen.bu benım fıkrım yanlış yonlendırmek ıstemem

sağol canım.Rabbim seninde bebeğini kucağına almayı nasip etsin.evet kullanmıyım ozaman bebek yağı.iyi ki size sormuşum yoksa kullanacaktım

tamam cnm olmazsa doktora sorayım.zararı yoksa kullan der büyük ihtimal

yatar pozisyonda dimi parmağın girebildiği kadar mı ? bebeğe bişey olmaz dimi Allah korusun
Evet canim uyumadan once ben uzaniyorum dizlerini buk ve yerlestir. Ben fazla parmagimi ileri goturemiyorum biraz goturup kendimi kasinca ileri gitmis oluyor.Gun boyu tuvalette falan fazla olani cikiyor endise etme. Ben de senin gibiydim kendimi cok kotu hissetmistim fitil denince ama her seye alisiyoruz canim

Tamam çok tesekkür ederim siz kaç tane kullanıyorsunuz? Doktor bana 2 tane ard arda dedi

bebek yağını boşuna almışım fitili yapabildim ilk biraz zorlandım fakat sonra parmağımla itince rahatça girdi
Zaten o ilac islaklik yapacak camasirinda. Daha rahat girecek bundan sonra merak etme ama islaklik artacagi icin, sik sik degistir camasirini, hatta mumkunse, pamuklu 90 derecede yikanmis utulenmis camasir kullanmani tabsiye ederim. Enfeksiyon aciisndan.

Evet yaa hem afedersin idrarımdan gidiyor hemde çamaşırıma geçiyor günlük ped kullanıyım bari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…