Premature Bebekler kızlar premature oglumun ılk banyosu bakın

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

ay cok tatli benimkide bögleydi cok kücüktü bögle bakinca farkedilmiyorda biri orda elini uzatmis elinden kücük bebek ya benim kizimde ögleydi allah bagislasin anali babali büyütmek nasip etsin rabbim .. ama bebegi yikarken sabun kullanmissiniz bize doktor ilk dört ay hicbirsey kulanmayin gerek yok demisti kizim üc aylik ben her ücgüne bir ilik suda kafasini vicudunu sadece suyla yikiyorum sabun bebek vicuduna iyi degil özel bebek sampuanlari bile ..

cnm valla ben ve ben gıbı herkez sabun kullandıgı ıçın kullanıyorum adı ustunde bebek sabunu yanı hem bu yıllardır kullanılan bışey olsa sımdıye kadaer herkezde bışı olurdu yanı hem kuzum mıs gıbı kokuyo ayrıca ben kafasında degıl sabunu vucuduna kullanıyorum cnm

ay ben onu yerim yerimmmmmmm cok tatli masallahhhhhhh canim allah nazarlardan saklasinnnnnnnnnn rabbim anali babali buyutsun ins RABBIM BIZLEREDE NASIP ETSIN INSALLAH DUALARINIZI EKSIK ETMEYIN ARKADASLAR

maşalllah allah nazardan esirgesin miniminnacık ya nasıl büyüyolar insan şaşırıyo benim oğlum doğduğunda ikibuçuk kiloydu şimdi 1,80allah ömür verirse büyüyolar işte

Ayyy Canim çok Tatli Allah Sizlere Bağişlamiş Ama Prematüreden Esre Kalmamiş.öylede Uslu Durmuş Ki Hayata Tecrübeli Başladiii

zaman çabucak geçiyor anlamıyorsun. maşallah bebişe Allah analı babalı büyütsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…