Kızlar plastik cerrah arıyorum

burcu2310

Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2013
231
0
16
İstanbul
canlarım istanbulda işini iyi yapan bi doktor arıyorum yüzümde 2 tane et beni var kimileri sana yakışıyo diyo ama ben aldırmak istiyorum

ama iz kalmasınıda istemiyorum bu konuda yardımıznı bekliyorum.

canlarım istanbulda işini iyi yapan bi doktor arıyorum yüzümde 2 tane et beni var kimileri sana yakışıyo diyo ama ben aldırmak istiyorum

ama iz kalmasınıda istemiyorum bu konuda yardımıznı bekliyorum.

Nette doktor tavsiye eden siteler var da, et benleri aldırmak tehlikeli değil mi? Ben mi yanlış biliyorum, bu hususu iyi araştırdınız mı? :44:

Et benlerini plastik cerrahmı alıyo :53: ben özel göztepe hastanesinde aldırmıştım. Cildşyeciye gitmiştim. ALnımda vardı lazerle 2 dk da aldılar. İz falanda kalmadı. Tabi ben bunu 7 yıl önce falan yaptırdım doktoru hatrlamıyorum ama iz bırakan plastik cerrahlık bişey değil sanki.

Et benlerini plastik cerrahmı alıyo :53: ben özel göztepe hastanesinde aldırmıştım. Cildşyeciye gitmiştim. ALnımda vardı lazerle 2 dk da aldılar. İz falanda kalmadı. Tabi ben bunu 7 yıl önce falan yaptırdım doktoru hatrlamıyorum ama iz bırakan plastik cerrahlık bişey değil sanki.

lazerle olmyomuş benmki keserek alınması gerekiyomuş :/

lazerle olmyomuş benmki keserek alınması gerekiyomuş :/

İyi araştırın derim.ben 2 yil önce Ankarada bir devlet hastanesinde aldırdım iki tane . Birisi yüzümde digeri kolumda idi.
Allah'tan yuzumdekinde fazla iz kalmadı ama kolum çok kötü oldu. Dr plastik cerrah olacak bide kocaman bir iz bıraktı ,nerdeyse benimim 3 katı büyüklükte .

Back
X