• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar PERİNATOLOG önerisi istiyorum

Açikçasi sigara iciyor olmaniz bile saglikli bir gebeliginizin olmasina engel olabilir. Trombofili paneli gebelik olusacak buyuyecek haftalar gececek sonra durduk yerde düşük gelişmesi halinde isteniyor. Yani ileri haftalarda ondan şüpheleniliyor. Sizinki daha gebeligin ilk haftalari. Yani daha cok kromozom ve diger rutin tahlilller lazim.

merhaba,

ben iki çocuğumda da altan cebeci ye gitti,çok memnun kaldım tavsiye ederim,şuan kendi yeri var.

Kan değerlerin normal mi canim eğer d vitamini,B12 falan iyiyse sıkıntı yok başla zaten coraspin başlamışlar sana şu an da kullan ben tee 3 ay kullandım coraspin yumurtlaman erken oluyorsa adete kadar geç oluyor o zmna bebek oluşuyor nerdeyse bnmde 2. De yolk vardı bebek oluşmadı 3. De mol gebelik oldu
Yok cnm 2.hamileliğimde buda boş olabilir dedikten sonra başka dr verdi coraspin ki o zmana zaten 6.hwfta htta 7 deydim etkili olmadı. Ben bugün yarın yumurtlamam. Hamile kalmadan başka dr gidim en iyisi. Gittipm prof perinatoloji gerek duymadı ama içim rahat değil

Yok cnm 2.hamileliğimde buda boş olabilir dedikten sonra başka dr verdi coraspin ki o zmana zaten 6.hwfta htta 7 deydim etkili olmadı. Ben bugün yarın yumurtlamam. Hamile kalmadan başka dr gidim en iyisi. Gittipm prof perinatoloji gerek duymadı ama içim rahat değil
Aynen öyle iyi bı Dr a git para sorunun yoksa parayı dert etme bnm Dr un muayene ücreti 400 TL mecbur bulup bulusturup gittik tedaviyi verdikten sonra başka Dr a devam edersiniz

Aynen öyle iyi bı Dr a git para sorunun yoksa parayı dert etme bnm Dr un muayene ücreti 400 TL mecbur bulup bulusturup gittik tedaviyi verdikten sonra başka Dr a devam edersiniz
300 tl ye perinatoloji ye gttm memlekette kürtajdan önce baya özeller gittim eşim kafayı yediğimi söylüyor 😀 koskocaman perinatoloji prof bilmicekmi diyor

300 tl ye perinatoloji ye gttm memlekette kürtajdan önce baya özeller gittim eşim kafayı yediğimi söylüyor 😀 koskocaman perinatoloji prof bilmicekmi diyor
Bnm eşimde kolumdan çeke çeke götürüyor o doktora😂iyi o zmn cnm Dr u dinle hakkında hayırlısı olsun yolk varda bebek yoksa sebebi pihtilasma dir ama seninkinde anomali varmış ya Allah bismillah diyerek başla😂🤷

Bnm eşimde kolumdan çeke çeke götürüyor o doktora😂iyi o zmn cnm Dr u dinle hakkında hayırlısı olsun yolk varda bebek yoksa sebebi pihtilasma dir ama seninkinde anomali varmış ya Allah bismillah diyerek başla😂🤷
Hepsi bir değişik ya 😀. İlki boş kese 2.yolk vardı ama bi dr bebek var gbi dedi bnde gördüm en son gttpm dr anomali dedi bebek göremedi kürtaj oldum. Ben durmam giderim yine doktora ama işte şmdi mi gitsem yda yumurtlamayı değerlendirip hamile oldğmu öğrendikten sonrası mı gitsem bilemedim

Hepsi bir değişik ya 😀. İlki boş kese 2.yolk vardı ama bi dr bebek var gbi dedi bnde gördüm en son gttpm dr anomali dedi bebek göremedi kürtaj oldum. Ben durmam giderim yine doktora ama işte şmdi mi gitsem yda yumurtlamayı değerlendirip hamile oldğmu öğrendikten sonrası mı gitsem bilemedim
Eğer ilk gebeliğin boş gebelikse git canim senin de iki tane düşüğün varmış kesin iğne baslatmasi lazim bn de çok zor buldum Dr ama herkeste aynı tedavi coraspin+iğne kullaniyorlar arastirinca görürsün cnm

Eğer ilk gebeliğin boş gebelikse git canim senin de iki tane düşüğün varmış kesin iğne baslatmasi lazim bn de çok zor buldum Dr ama herkeste aynı tedavi coraspin+iğne kullaniyorlar arastirinca görürsün cnm
Memleketteki kürtaj yapan doktor da bana coraspin+iğne başlarız dedi ama burdaki doktor bişey demedi istediği bikaç testle sorun yok dedi. İçim rahat deil ve korkuyorum

Memleketteki kürtaj yapan doktor da bana coraspin+iğne başlarız dedi ama burdaki doktor bişey demedi istediği bikaç testle sorun yok dedi. İçim rahat deil ve korkuyorum
O zaman memleketteki dr u dinle canim kesinlikle riske atma sonra çok üzülüyor insan

İşte düzcede yim memelekete gidemem daha şimdi. Telefonla iletişime geçsem öyle de başlamaz ki. Burdskinşiede gideyim bi
O zaman bulundugun yerden bı Dr a git canim tedbiren öncesinde coraspin başla gebeliği öğrenince de iğne kullanırsın hakkında hayırlısı görüşmek üzere💞

Herkes Atıl beyi öneriyor Avrupa yakasında 1300 TL civarı bir muayene ücreti varmış. Benim doktorum da Anadolu yakasında zeki şahinoğlunu önerdi ona gidicem yakın ve daha uygun olduğu için.
Merhaba gittiniz mi Zeki beye

Riskli gebeyim. Gebelik takibimin tum sureci perinatolog tarafindan yapiliyor. Detayli usg’lerimi de kendisi yapti. Tavsiye ederim.

Prof. Dr. A. Nuri Danisman, kendisi Altunizade Acibadem’de. Yeni ucreti bilmiyorum, ben 950 TL’ye yaptirmistim 3 detayliyi da.
Canım sen doğumu da altunizade acıbadem de mi yapıcaksın? bazı sorularım var da benim kafamda. Eğer orada yapacaksan yardımcı olursan tecrübeni paylaşabilirsen sevinirim, Allah hayırla sağlıkla mutlulukla bebişlerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah :anne::anne::KK200::KK200:

Back