- 7 Ocak 2020
- 455
- 518
- 33
esenyurt esencan hastanesinde adamın adını unuttum ama 550 tlye yaptırdım.çok ilgiliydiMerhaba detaylı ultrasonu ben perinatolojiye yaptırmak istiyorum. İstanbul da önereceğiniz doktor var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
esenyurt esencan hastanesinde adamın adını unuttum ama 550 tlye yaptırdım.çok ilgiliydiMerhaba detaylı ultrasonu ben perinatolojiye yaptırmak istiyorum. İstanbul da önereceğiniz doktor var mı?
Yok cnm 2.hamileliğimde buda boş olabilir dedikten sonra başka dr verdi coraspin ki o zmana zaten 6.hwfta htta 7 deydim etkili olmadı. Ben bugün yarın yumurtlamam. Hamile kalmadan başka dr gidim en iyisi. Gittipm prof perinatoloji gerek duymadı ama içim rahat değilKan değerlerin normal mi canim eğer d vitamini,B12 falan iyiyse sıkıntı yok başla zaten coraspin başlamışlar sana şu an da kullan ben tee 3 ay kullandım coraspin yumurtlaman erken oluyorsa adete kadar geç oluyor o zmna bebek oluşuyor nerdeyse bnmde 2. De yolk vardı bebek oluşmadı 3. De mol gebelik oldu
Aynen öyle iyi bı Dr a git para sorunun yoksa parayı dert etme bnm Dr un muayene ücreti 400 TL mecbur bulup bulusturup gittik tedaviyi verdikten sonra başka Dr a devam edersinizYok cnm 2.hamileliğimde buda boş olabilir dedikten sonra başka dr verdi coraspin ki o zmana zaten 6.hwfta htta 7 deydim etkili olmadı. Ben bugün yarın yumurtlamam. Hamile kalmadan başka dr gidim en iyisi. Gittipm prof perinatoloji gerek duymadı ama içim rahat değil
300 tl ye perinatoloji ye gttm memlekette kürtajdan önce baya özeller gittim eşim kafayı yediğimi söylüyor koskocaman perinatoloji prof bilmicekmi diyorAynen öyle iyi bı Dr a git para sorunun yoksa parayı dert etme bnm Dr un muayene ücreti 400 TL mecbur bulup bulusturup gittik tedaviyi verdikten sonra başka Dr a devam edersiniz
Bnm eşimde kolumdan çeke çeke götürüyor o doktoraiyi o zmn cnm Dr u dinle hakkında hayırlısı olsun yolk varda bebek yoksa sebebi pihtilasma dir ama seninkinde anomali varmış ya Allah bismillah diyerek başla300 tl ye perinatoloji ye gttm memlekette kürtajdan önce baya özeller gittim eşim kafayı yediğimi söylüyor koskocaman perinatoloji prof bilmicekmi diyor
Hepsi bir değişik ya . İlki boş kese 2.yolk vardı ama bi dr bebek var gbi dedi bnde gördüm en son gttpm dr anomali dedi bebek göremedi kürtaj oldum. Ben durmam giderim yine doktora ama işte şmdi mi gitsem yda yumurtlamayı değerlendirip hamile oldğmu öğrendikten sonrası mı gitsem bilemedimBnm eşimde kolumdan çeke çeke götürüyor o doktoraiyi o zmn cnm Dr u dinle hakkında hayırlısı olsun yolk varda bebek yoksa sebebi pihtilasma dir ama seninkinde anomali varmış ya Allah bismillah diyerek başla
Esencan değilde o taraftara geçtiğimiz son 5 yılda büyük bir hastane daha açılmıştı adını biliyor musun canımesenyurt esencan hastanesinde adamın adını unuttum ama 550 tlye yaptırdım.çok ilgiliydi
Eğer ilk gebeliğin boş gebelikse git canim senin de iki tane düşüğün varmış kesin iğne baslatmasi lazim bn de çok zor buldum Dr ama herkeste aynı tedavi coraspin+iğne kullaniyorlar arastirinca görürsün cnmHepsi bir değişik ya . İlki boş kese 2.yolk vardı ama bi dr bebek var gbi dedi bnde gördüm en son gttpm dr anomali dedi bebek göremedi kürtaj oldum. Ben durmam giderim yine doktora ama işte şmdi mi gitsem yda yumurtlamayı değerlendirip hamile oldğmu öğrendikten sonrası mı gitsem bilemedim
Memleketteki kürtaj yapan doktor da bana coraspin+iğne başlarız dedi ama burdaki doktor bişey demedi istediği bikaç testle sorun yok dedi. İçim rahat deil ve korkuyorumEğer ilk gebeliğin boş gebelikse git canim senin de iki tane düşüğün varmış kesin iğne baslatmasi lazim bn de çok zor buldum Dr ama herkeste aynı tedavi coraspin+iğne kullaniyorlar arastirinca görürsün cnm
O zaman memleketteki dr u dinle canim kesinlikle riske atma sonra çok üzülüyor insanMemleketteki kürtaj yapan doktor da bana coraspin+iğne başlarız dedi ama burdaki doktor bişey demedi istediği bikaç testle sorun yok dedi. İçim rahat deil ve korkuyorum
İşte düzcede yim memelekete gidemem daha şimdi. Telefonla iletişime geçsem öyle de başlamaz ki. Burdskinşiede gideyim biO zaman memleketteki dr u dinle canim kesinlikle riske atma sonra çok üzülüyor insan
O zaman bulundugun yerden bı Dr a git canim tedbiren öncesinde coraspin başla gebeliği öğrenince de iğne kullanırsın hakkında hayırlısı görüşmek üzereİşte düzcede yim memelekete gidemem daha şimdi. Telefonla iletişime geçsem öyle de başlamaz ki. Burdskinşiede gideyim bi
Teşekkür ederim sağlıkla al bebişini kucağınaO zaman bulundugun yerden bı Dr a git canim tedbiren öncesinde coraspin başla gebeliği öğrenince de iğne kullanırsın hakkında hayırlısı görüşmek üzere
Merhaba gittiniz mi Zeki beyeHerkes Atıl beyi öneriyor Avrupa yakasında 1300 TL civarı bir muayene ücreti varmış. Benim doktorum da Anadolu yakasında zeki şahinoğlunu önerdi ona gidicem yakın ve daha uygun olduğu için.
Reyap hastanesi açılmıştıEsencan değilde o taraftara geçtiğimiz son 5 yılda büyük bir hastane daha açılmıştı adını biliyor musun canım
AA tamam çok sağol orda var diye duymuştumReyap hastanesi açılmıştı
ne demekAA tamam çok sağol orda var diye duymuştum
Canım sen doğumu da altunizade acıbadem de mi yapıcaksın? bazı sorularım var da benim kafamda. Eğer orada yapacaksan yardımcı olursan tecrübeni paylaşabilirsen sevinirim, Allah hayırla sağlıkla mutlulukla bebişlerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallahRiskli gebeyim. Gebelik takibimin tum sureci perinatolog tarafindan yapiliyor. Detayli usg’lerimi de kendisi yapti. Tavsiye ederim.
Prof. Dr. A. Nuri Danisman, kendisi Altunizade Acibadem’de. Yeni ucreti bilmiyorum, ben 950 TL’ye yaptirmistim 3 detayliyi da.