Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar PERİNATOLOG önerisi istiyorum
- Konu Sahibi stbmerve
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Ama
anladım canım çok sağolEvet benim ikiz . İkiz 800 tek bebek 480 dediler yanlış anlamadıysam
- 15 Şubat 2020
- 2.302
- 1.730
- 63
Canim kesinlikle trombofili panelini yaptır ve gebeliğini öğrenir öğrenmez igne kullanman gerekebilirBunları istedi sadece. Trombofili paneli gerek yokmu dediğimde gerek yok dedi bu yeterli folik asit al korunma dedi 1 adet sonrası. Adetim yeni bitti hem korkuyorum hem yaş 32 beklemekte istemiyorum
- 15 Şubat 2020
- 2.302
- 1.730
- 63
İstanbul'da isen Zeynep Kamilbde oya demirci var tavsiye ederimYa prof sonuçta dr ne bileyim burda da başka prof perinatoloji yok. İşte trombofili paneline gerek yok diyince bu tahliller yeterlimi acaba bilemedim
Hangi doktoru canımBana da doktorum anlaşmalı olduğu için 480 dedi. Anlaşma yoksa da 480 demekki :)
Ali ekini duymuştum nerede çalışıyor ? Ücreti nedirAli ekize gitmiştik, tavsiye ederim
- 27 Eylül 2019
- 2.615
- 2.220
- 83
Düzce deyim ünv hastanesine gittin genetik kapalı acaba özelde ne kadar yapılıyor. Yeni döndüm İstanbuldan hemen gidemem eşimde korumaktan yana değil tam yumurtlama dönemim korkuyorum, doktor da gerek yok dedi perinatoloğa prof gttm bide. İçim hiç rahat değilİstanbul'da isen Zeynep Kamilbde oya demirci var tavsiye ederim
- 15 Şubat 2020
- 2.302
- 1.730
- 63
Canim normal kadın doğum Dr katı yapiyor aynı şeyi tekrar yaşamanı istemem o yüzden uyarmak istedim bnde aynısını yapt çünkü kürtajdan sonra 3 ay korundum sonra tekrar hamile kaldım ve tekrar düşuk oldu ki bendeki pihtilasma ya da normalde bazı Dr lar iğne vermiyor kimisi de kesinlikle kullanacaksın diyor artık özel muayenesi olan bı Dr a gidiyorum ve ilk defa bu haftalara geldim kızımdan sonra..Dr lar ilk düşük normal diyor ama saçma deneme tahtası mıyız biz sen normal bir kadın doğuma git 2 dusugum var de birini evde yaptım de Dr lar pihtilasma testini yaptır dediler de özelde de yapılıyor sanırım ne kaybedeceksin ki sadece bir kan veriyorsunDüzce deyim ünv hastanesine gittin genetik kapalı acaba özelde ne kadar yapılıyor. Yeni döndüm İstanbuldan hemen gidemem eşimde korumaktan yana değil tam yumurtlama dönemim korkuyorum, doktor da gerek yok dedi perinatoloğa prof gttm bide. İçim hiç rahat değil
- 27 Eylül 2019
- 2.615
- 2.220
- 83
Cnm genetik bölüm kapalı burda bi tek ünv hastanesi var. Özelde 2 bin yapıyorlar htta 2500. Risk almak istemiyorum yumurtlama dönemim ve eşime anlatamıyorum bunu bana sigara içiyorsun ondan perinatoloji dr prof ondan iyimi bilcen demeleri vs.Canim normal kadın doğum Dr katı yapiyor aynı şeyi tekrar yaşamanı istemem o yüzden uyarmak istedim bnde aynısını yapt çünkü kürtajdan sonra 3 ay korundum sonra tekrar hamile kaldım ve tekrar düşuk oldu ki bendeki pihtilasma ya da normalde bazı Dr lar iğne vermiyor kimisi de kesinlikle kullanacaksın diyor artık özel muayenesi olan bı Dr a gidiyorum ve ilk defa bu haftalara geldim kızımdan sonra..Dr lar ilk düşük normal diyor ama saçma deneme tahtası mıyız biz sen normal bir kadın doğuma git 2 dusugum var de birini evde yaptım de Dr lar pihtilasma testini yaptır dediler de özelde de yapılıyor sanırım ne kaybedeceksin ki sadece bir kan veriyorsun
- 15 Şubat 2020
- 2.302
- 1.730
- 63
Bn de ünv Hastanesi'nde kadın dogumcu ya yaptırdım genetik bölümüne gitmedim hakkında hayırlısı olsun canımCnm genetik bölüm kapalı burda bi tek ünv hastanesi var. Özelde 2 bin yapıyorlar htta 2500. Risk almak istemiyorum yumurtlama dönemim ve eşime anlatamıyorum bunu bana sigara içiyorsun ondan perinatoloji dr prof ondan iyimi bilcen demeleri vs.
- 27 Eylül 2019
- 2.615
- 2.220
- 83
İşte istemedi doktor ve genetik bölümde kapalı 2 aydır n zmana sçılır bilinmez. Şuan ilaç mı kullanıyorsun pekiBn de ünv Hastanesi'nde kadın dogumcu ya yaptırdım genetik bölümüne gitmedim hakkında hayırlısı olsun canım
- 15 Şubat 2020
- 2.302
- 1.730
- 63
Başka bir Dr a git olmadı bn gebe kalmadan önce coraspin kullandım gebeliği de erken öğrendim öğrendiğim gün Dr yaptı iğneyi..su an hem coraspin hem iğne kullaniyorumİşte istemedi doktor ve genetik bölümde kapalı 2 aydır n zmana sçılır bilinmez. Şuan ilaç mı kullanıyorsun peki
- 27 Eylül 2019
- 2.615
- 2.220
- 83
Bende gebelğklerimi 5 yda 6 gün önceden öğreniyorum genelde öğrenir öğrenmezmi gitsem yda şmdi mi gitsem hamile kalmadanBaşka bir Dr a git olmadı bn gebe kalmadan önce coraspin kullandım gebeliği de erken öğrendim öğrendiğim gün Dr yaptı iğneyi..su an hem coraspin hem iğne kullaniyorum
- 15 Şubat 2020
- 2.302
- 1.730
- 63
Eğer adetin duzenliyse yumurtlama gününü de biliyorsan ona göre test yaparsın bız bı de iki ay vitamin kullandık promen prowomen ve benexol iyi bı Dr bul kendine canim arastir zaten anlayan Dr lar ilk düşük olduysa ikinci de hemen coraspin baslatiyorlar ama bazı Dr lar korkak yok kanaman olur yok şu yok bu iyi bi Dr bul kendine sakın ihmal etme bana sorarsanBende gebelğklerimi 5 yda 6 gün önceden öğreniyorum genelde öğrenir öğrenmezmi gitsem yda şmdi mi gitsem hamile kalmadan
- 15 Şubat 2020
- 2.302
- 1.730
- 63
Erken yumurtluyorsan eğer öncesinde coraspin başlatması lazım ama dediğim gibi pihtilasma testini yaptır ki ileri düzey mi değil mi bilesin her Dr vermiyor zaten iğneyiBende gebelğklerimi 5 yda 6 gün önceden öğreniyorum genelde öğrenir öğrenmezmi gitsem yda şmdi mi gitsem hamile kalmadan
- 27 Eylül 2019
- 2.615
- 2.220
- 83
2.gebeliğimde yolk oluşmuştu ama boştu kese başka dr coraspin başladı 2 hafta kullandım ama geçmi başlamıştı ondan mı bilemedim başka dr kontrole gittiğimde yolk fazla büyük görünüyordu anomali dedi dr ve kürtaj oldum.şmdi yumurtlama dönemindeyim. Bşka dr gitsem mi yda bu ay deneyip öğrendikten sonra mı gitsem bilemedimErken yumurtluyorsan eğer öncesinde coraspin başlatması lazım ama dediğim gibi pihtilasma testini yaptır ki ileri düzey mi değil mi bilesin her Dr vermiyor zaten iğneyi
- 15 Şubat 2020
- 2.302
- 1.730
- 63
Kan değerlerin normal mi canim eğer d vitamini,B12 falan iyiyse sıkıntı yok başla zaten coraspin başlamışlar sana şu an da kullan ben tee 3 ay kullandım coraspin yumurtlaman erken oluyorsa adete kadar geç oluyor o zmna bebek oluşuyor nerdeyse bnmde 2. De yolk vardı bebek oluşmadı 3. De mol gebelik oldu2.gebeliğimde yolk oluşmuştu ama boştu kese başka dr coraspin başladı 2 hafta kullandım ama geçmi başlamıştı ondan mı bilemedim başka dr kontrole gittiğimde yolk fazla büyük görünüyordu anomali dedi dr ve kürtaj oldum.şmdi yumurtlama dönemindeyim. Bşka dr gitsem mi yda bu ay deneyip öğrendikten sonra mı gitsem bilemedim