Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar PERİNATOLOG önerisi istiyorum
- Konu Sahibi stbmerve
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Nerede çalışıyor kendisi? Ücretini biliyor musun canım?Herkes Atıl beyi öneriyor Avrupa yakasında 1300 TL civarı bir muayene ücreti varmış. Benim doktorum da Anadolu yakasında zeki şahinoğlunu önerdi ona gidicem yakın ve daha uygun olduğu için.
- 27 Eylül 2019
- 2.615
- 2.220
- 83
Oy kuzum Allah razı olsun cnm benim gönlüne göre versinoblomov21 bu konuyu takip et kuzum
- 27 Eylül 2019
- 2.615
- 2.220
- 83
Mrb hanımlar ilki boş kese düşük yaptım ikincisi yolk oluşmuştu ama bebek bir dr gördü biri göremedi tam boş diyemeyiz anomali dedi ve kürtaj oldum. Perinatoloji ye gittm muayene temiz tsh prolaktin vs istedi ve 3 ayrı test istedi özelde yapılıyor dedi yaptım. Anlayan varmı acaba ne içşn. Sonuç gösterdim sorun yok dedi trombofili paneli dedm gerek yok dedi acaba benden istediği belirleyici mi yeterli mi oldu acaba.
- 3 Aralık 2019
- 4.306
- 17.104
- 258
Öncelikle geçmiş olsun tsh prolaktin rutin herkeste bakılıyor. Prolaktin yüksekliği gebeliğe direkt engel benimde anormal yükselirdi ilaçla kontrol altına alınırdı . Yani sizden istediği şeyler normal gebe kalmaya çalışanlardan istenilen tahliller . Düşük ve boş kese geçmişiniz var daha ayrıntılı tahliller isteyebilirdi. Trombofili yi de genelde düşük yapanlar da bakılıyor . Forumlarda çok denk geldim ilk şüphelendikleri o oluyormuş yanlış hatırlamıyorsamMrb hanımlar ilki boş kese düşük yaptım ikincisi yolk oluşmuştu ama bebek bir dr gördü biri göremedi tam boş diyemeyiz anomali dedi ve kürtaj oldum. Perinatoloji ye gittm muayene temiz tsh prolaktin vs istedi ve 3 ayrı test istedi özelde yapılıyor dedi yaptım. Anlayan varmı acaba ne içşn. Sonuç gösterdim sorun yok dedi trombofili paneli dedm gerek yok dedi acaba benden istediği belirleyici mi yeterli mi oldu acaba.
Sağol canım cevap içinRiskli gebeyim. Gebelik takibimin tum sureci perinatolog tarafindan yapiliyor. Detayli usg’lerimi de kendisi yapti. Tavsiye ederim.
Prof. Dr. A. Nuri Danisman, kendisi Altunizade Acibadem’de. Yeni ucreti bilmiyorum, ben 950 TL’ye yaptirmistim 3 detayliyi da.
- 27 Eylül 2019
- 2.615
- 2.220
- 83
Bunları istedi sadece. Trombofili paneli gerek yokmu dediğimde gerek yok dedi bu yeterli folik asit al korunma dedi 1 adet sonrası. Adetim yeni bitti hem korkuyorum hem yaş 32 beklemekte istemiyorumÖncelikle geçmiş olsun tsh prolaktin rutin herkeste bakılıyor. Prolaktin yüksekliği gebeliğe direkt engel benimde anormal yükselirdi ilaçla kontrol altına alınırdı . Yani sizden istediği şeyler normal gebe kalmaya çalışanlardan istenilen tahliller . Düşük ve boş kese geçmişiniz var daha ayrıntılı tahliller isteyebilirdi. Trombofili yi de genelde düşük yapanlar da bakılıyor . Forumlarda çok denk geldim ilk şüphelendikleri o oluyormuş yanlış hatırlamıyorsam
Eklentiler
- 15 Nisan 2020
- 9.767
- 22.632
- 298
aklimdasın kuzum denk geldgmden etiketlerim seni yeter ki icin rahat olsun saglıkla kavuş yavrunaOy kuzum Allah razı olsun cnm benim gönlüne göre versin
- 27 Eylül 2019
- 2.615
- 2.220
- 83
Canımsınaklimdasın kuzum denk geldgmden etiketlerim seni yeter ki icin rahat olsun saglıkla kavuş yavruna
- 13 Mart 2015
- 1.268
- 982
- 123
Merhaba detaylı ultrasonu ben perinatolojiye yaptırmak istiyorum. İstanbul da önereceğiniz doktor var mı?
İstanbul dediğin için Doç. Dr. İbrahim Kalelioğlu diyorum
Zeki Şahinoğlu mu? Bağdat Caddesinde muayenehanesi. 600 700 civarı sanırım doktorum öyle demiştiNerede çalışıyor kendisi? Ücretini biliyor musun canım?
Tek bebek 480 TL detaylı ultrason bana öyle dediler geçen günZeki Şahinoğlu mu? Bağdat Caddesinde muayenehanesi. 600 700 civarı sanırım doktorum öyle demişti
Canım attığın tahliller ne bilmiyorum İnan . Perinatoloğa gitmişsin yanlış okumaysam doktorun daha iyi biliyordur ama içine sinmediyse başka bir görüş daha alabilirsinBunları istedi sadece. Trombofili paneli gerek yokmu dediğimde gerek yok dedi bu yeterli folik asit al korunma dedi 1 adet sonrası. Adetim yeni bitti hem korkuyorum hem yaş 32 beklemekte istemiyorum
- 27 Eylül 2019
- 2.615
- 2.220
- 83
Ya prof sonuçta dr ne bileyim burda da başka prof perinatoloji yok. İşte trombofili paneline gerek yok diyince bu tahliller yeterlimi acaba bilemedimCanım attığın tahliller ne bilmiyorum İnan . Perinatoloğa gitmişsin yanlış okumaysam doktorun daha iyi biliyordur ama içine sinmediyse başka bir görüş daha alabilirsin
Doktoruna güven o zaman normal iyi bir kadın doğum uzmanıyla da görüş sadece fikir açısından dedim .Ya prof sonuçta dr ne bileyim burda da başka prof perinatoloji yok. İşte trombofili paneline gerek yok diyince bu tahliller yeterlimi acaba bilemedim
Zeki bey mi 480?Tek bebek 480 TL detaylı ultrason bana öyle dediler geçen gün ☺