- Konu Sahibi H_E_A_V_E_N
-
ben söylemiştim zaten :)
evet canım :) orası aklımda zaten gidicem ilk fırsatta kaynarca bağdat gelinliğe.botaş minibüsleri ya da gebze harem minübüsleri geçiyormu önünden.Tam yerini yani tam adresini bulamadım netten tatlım da
benim düğünde temmuzda canım pendikte çok fazla gelinlikçi var bir çoğu da çok başarılı ben çiğdem gelinlikle anlaştım halim kundura var en bilindik orda onun tam karşısında modeli seçtim kadın 20 yıldır çalışıyor orda ben de diktirip bırakıcam biraz erken gittim fiyat daha uygun olsun diye 1400 e ayarladık. Farklı bir modelde fiyatdüşebilir fiyat. çünkü benimki yoğun taşlı ve kat kat kabarık bi model biraz uğraştırcak onu ondan .malzemeleri aldı taşlarını falan. Öneririm gayet ilgili bir insan.
hayatım bende yabancısıyım oranın :$ eşim götürdü benide açık adres yazıyım kartı var
deniz cad.no:8/2 alt kaynarca
telde 354 91 14a.s.
Kızlar 2 ekimde düğünüm olacak ve en fazla 1.200,00 TL gelinlik diktirip kiralamak istiyorum.Ancak güzel diken ve ucuz diken bir moda evi arıyorum.Malumunuz önemli olan pahalı olması değil güzel dikilmesi.Yardımlarınızı bekliyorum kızlar...
canım bu modelin bende ayrı bir yeri var çünkü ilk denediğim gelinliktikaydirigubbakcemile3 ayşe firidinde denedim ve üstümde çok güzel durdu, sanırım 1300-1400 arası fiyat vermişti. istersen oraya da gidebilirsin
Canım ayşe firidin üsküdarda ben kartalda oturuyorum provalara gitmem zorlaşır uzak çünkü bana yoksa orada diktirmek isterdim ama maalesef ki uzak kalıyor.Senin boyun kilon nasıl benim boyum 1.63 kilom 52 ben de de güzel dururmu acaba
benim boyum da 1.66 kilom 49 canım eminim sende de güzel durur. inan ki o gün hangi gelinliği giydimsem çok güzel oldusempatiksalakcinni yani gelinlik her kıza çok yakışıyor sana da güzel olur canımopuyorumnanaktan
canım benim çok teşekkür ederim zaten bu hafta sonu yada bir dahaki hafta mutlaka modaevlerine gidip deneyeceğim bir kaç gelinlik ama bu modeli bir gördüm aşık oldum şimdi başka modeli beğenemiyorum...
yarenkacım aslında haklısın en güzeli modelin çıktığı yerde diktirmek gebze harem minübüsleri önünden mi geçiyor canım üsküdarda nerede ki ayşe firidin CADIARZU
saol canım ço kteşekkür ederim yardımcı olduğun için ben numarayı aldım en kısa zamanda arıyacam orayı :1hug:a.s.
Canım bnde PENDİK/ KAYNARCADA BAGDAT GELİNLİGE dıkdırdım super yapıolar tavsıye edeerım coqq gsl hayatım
ADRES:deniz cad.NO:8/2 alt kaynaraca/pendık/ıstanbul
TEL:0216-354-91-14:sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?