Gelinlik Modelleri Kızlar pendik kartal civarında önerebileceğiniz ucuz ama güzel diken modaevi var mı

H_E_A_V_E_N

papatya
Kayıtlı Üye
22 Mart 2010
1.145
0
156
İstanbul
Kızlar 2 ekimde düğünüm olacak ve en fazla 1.200,00 TL gelinlik diktirip kiralamak istiyorum.Ancak güzel diken ve ucuz diken bir moda evi arıyorum.Malumunuz önemli olan pahalı olması değil güzel dikilmesi.Yardımlarınızı bekliyorum kızlar...

merhaba tatlım bende bi tanıdık vasıtasıyla kartalda nuran moda evine gittim kadın gerçekten işini biliyo herşeyi anlatıyo sana ne gider ne gitmez oraya gittikten sonra kararımı verdim orda diktiricem istersen sende bi git görüş mutluluklar şimdiden

canım saol tavsiyen için ben bir oraya da bakim gerçi daha 6 ay var düğünüme ama yine de bi gidip fiyat araştırması falan yapmam gerekiyor ekte gönderdiğim resimdeki modeli istiyorum çok hoşuma gitti sen kaça diktiriceksin gelinliğini fiyat anlaşması yaptınız mı peki tatlım

evet canım :) orası aklımda zaten gidicem ilk fırsatta kaynarca bağdat gelinliğe.botaş minibüsleri ya da gebze harem minübüsleri geçiyormu önünden.Tam yerini yani tam adresini bulamadım netten tatlım da

hayatım bende yabancısıyım oranın :$ eşim götürdü benide açık adres yazıyım kartı var

deniz cad.no:8/2 alt kaynarca
telde 354 91 14a.s.

benim düğünde temmuzda canım pendikte çok fazla gelinlikçi var bir çoğu da çok başarılı ben çiğdem gelinlikle anlaştım halim kundura var en bilindik orda onun tam karşısında modeli seçtim kadın 20 yıldır çalışıyor orda ben de diktirip bırakıcam biraz erken gittim fiyat daha uygun olsun diye 1400 e ayarladık. Farklı bir modelde fiyatdüşebilir fiyat. çünkü benimki yoğun taşlı ve kat kat kabarık bi model biraz uğraştırcak onu ondan .malzemeleri aldı taşlarını falan. Öneririm gayet ilgili bir insan.

Canım diktirdiğin modelin resmi varmı eklesene bir benim beğendiğime benziormu acaba bak ekledim ben de beğendiğim modeli 1400e dikerlerse süper olur peki duvakla çiçek ayrıyetten mi ödenecek yoksa 1400ün içindemi anlaştın hayatım sen

canım bu modelin bende ayrı bir yeri var çünkü ilk denediğim gelinliktikaydirigubbakcemile3 ayşe firidinde denedim ve üstümde çok güzel durdu, sanırım 1300-1400 arası fiyat vermişti. istersen oraya da gidebilirsin

Canım ayşe firidin üsküdarda ben kartalda oturuyorum provalara gitmem zorlaşır uzak çünkü bana yoksa orada diktirmek isterdim ama maalesef ki uzak kalıyor.Senin boyun kilon nasıl benim boyum 1.63 kilom 52 ben de de güzel dururmu acaba

benim boyum da 1.66 kilom 49 canım eminim sende de güzel durur. inan ki o gün hangi gelinliği giydimsem çok güzel oldusempatiksalakcinni yani gelinlik her kıza çok yakışıyor sana da güzel olur canımopuyorumnanaktan

canım benim çok teşekkür ederim zaten bu hafta sonu yada bir dahaki hafta mutlaka modaevlerine gidip deneyeceğim bir kaç gelinlik ama bu modeli bir gördüm aşık oldum şimdi başka modeli beğenemiyorum...

Canım bnde PENDİK/ KAYNARCADA BAGDAT GELİNLİGE dıkdırdım super yapıolar tavsıye edeerım coqq gsl hayatım
ADRES:deniz cad.NO:8/2 alt kaynaraca/pendık/ıstanbul
TEL:0216-354-91-14:sm_cool:

canım benim çok teşekkür ederim zaten bu hafta sonu yada bir dahaki hafta mutlaka modaevlerine gidip deneyeceğim bir kaç gelinlik ama bu modeli bir gördüm aşık oldum şimdi başka modeli beğenemiyorum...

canım aslında ayşe firidinde diktirebilirsin. sonuçta 3-4 defa gideceksin biraz yorulsan da sorun değil bence içine sinen model olsun. hatta gebze-harem minibüsleriyle rahat gidersin. yolu bile tarif ettimkaydirigubbakcemile3

yarenkacım aslında haklısın en güzeli modelin çıktığı yerde diktirmek gebze harem minübüsleri önünden mi geçiyor canım üsküdarda nerede ki ayşe firidin CADIARZU

yarenkacım aslında haklısın en güzeli modelin çıktığı yerde diktirmek gebze harem minübüsleri önünden mi geçiyor canım üsküdarda nerede ki ayşe firidin CADIARZU

yok canım önünden geçmiyor ama numune hastanesinin orda inip tekrar minibüse yada otobüse binip bağlarbaşı yada capitol durağında inebilirsin bir sürü hat var ordan geçen ve 10 dk sürer

bende kaynarca bağdat gelinliğe baktım tek orda beğendim,ayşe hanımda çok ilgilendi sağolsun ama orada diktirip diktirmemekte kararsızım küçük bi yer yapabilir mi diye de teredtüdlerim yok değil hani,birde kadın açık yüreklilikle abiye dikmediğini söyledi ama gelinlikte iyi sanırım ne yapsam bilemedim yaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…