Kızlar parfümümün kalıcı olmasını ve yanımdan geçerlerken bile kokmasını istiyorum ??

slsn

Viyolist ~
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2011
655
4
118
İzmir
Kızlar parfüm istiyorum ama kalıcı olucak agır da olmucak gençlere özel fresh bi koku ama yanımdan geçenler bile kokuyu farketsin istiyorum. Var mı bilen ya da kullanan . Şimdiden teşekkür ediyorum

hypnotic poison :) kış kokusu olarak kullanıyorum ben ve günlerce çıkmıyor kokusu :))))

gucci rush benim yaz kış her daim kullandığım parfümüm öyle üzerime yapıştı ki benim olmadığım mekanlarda bu kokuyu alan arkadaşlarım benim geldiğimi sanıp etrafa bakınıyorlarmış :)
kalıcılığınada gelince bırakın yanınızdan geçen insanların size bakmalarını yanınızda 10 dk. duran birisi bile sizden ayrılınca kokunuzdan ayrılamıyor sürekli burnunda öyle bişey :))

hem fresh hemde yanından geçerken bile duyulmasını istiyorsan cecile nin mavi veya yeşilini tavsiye edebilirim gerçi cecilenin bütün renkleri güzel kokuyor parfümeriye gidip kokuları bi dene memnun kalacaksın...

carolina herara 212 (klasik olanı) fresh bi koku ben çok beğeniyorum. ağır bi koku değil hafif ama kalıcı. sıktıktan bir süre sonra koku oturuyo üzerine. parfüm seçerken buna dikkat etmek lazım testerları bileğimize sıkıp hemen kokluyoruz.halbuki koku bi kaç dakika sonra kendine geliyo ilk sıkıldığında alkollü gibi kokuyo sonra o alkol kokusu uçuyo.

Kızlar hepinize çok teşekkür ederimm Peki bu parfümlerinn fiyatları nedir ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…