walla ben palette çikolata kahvesini 20 gün önce boyadım walla gerçektende saç parlıyo şaka gibi acaba benim saçım bu kadar güzelmiydi die düşünüyorum tavsiye ederim süper walla 10 gün sonra bida alcam walla bida boyucam ama bişeyi bende merak ediyorum bu çila nasıl atılıyo
kızlar ben de dün palette nin altın sarı rengini aldım onda da 2-4 ton açar yazıyor.o rengi boyayan var mı şu an saçlarım koyu sarı nasıl bi renk yapar sizce?daha sarı yapar mı
kızlar ben de dün palette nin altın sarı rengini aldım onda da 2-4 ton açar yazıyor.o rengi boyayan var mı şu an saçlarım koyu sarı nasıl bi renk yapar sizce?daha sarı yapar mı
altın renkler turuncumsu yapabilir ama emin değilim :)
bu arada banada bi çare bulun saçlarım sarı ama çok parlıyo parlamasından nefret ediyorum nasıl matlaştırabilirim? CADIARZU
kızlar benim saçım siyah.. doğal saçım koyu kahveye akındı bi zamanlar :)) ama artık değiştirmek istiyorum.. şahsen kuaföre verecek param yok açıkçası... evde kendim nasıl halledebilirim diye araştırıyordum... iki gündür palettenin sözünü ettiğniz yoğun açıcısı aklıma takıldı.. şimdi diplerden ve içlerden doğal rengim geldi 5-6 santim yerine göre 9 cme kadar vardır.. ama kulağımı geçmiyo kesinlikle.. şimdi efendime ben bu yoğun açıcıyla açabilir miyim?? saçımı en son 6ay olucak boyayalı ?? olur mu ???
kahve tonlarında palette çok iyi
geçen yıl altın parıltılıyı boyamıştım çok güzeldi
bu sene kahve köpüğünü boyadım çok parlaktı
sanki oyuncak bebeklerin saçı gibi :) duruyodu
koyu tonları güzel ama