• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama kızlar palette ile ilgili yorumlarınızı beklıyorum..

betul5

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2009
61
5
98
Ankara
kızlar hiç paletteyi kullandınız mı diğer markalardan farkı nedır yanı ıyı mı kötü mü?
pahalı maka boyalara göre nasıl?
bır de çikolata kahve ve sıcak cıkolata renklerinden hangısını önerirsiniz?
sacını bu renklere boyaayan var mı?

Bu renklere boyamadım ben ama palette güzel bi marka ben kullanıyorum saçı parlak ve güzel gösterio boyadan sonra

tesekkurler pekı saca boyadan sonra cıla yapıyorlarmıss nasıl yapıyorlar onu bılen var mı?
ayyy cok cahıl oldugumu hıssettım bu boya konusunda:((

cnm dediğin renkleri kullanmadım ama kendi dip boyam için kullanıyorum çok güzel bi boya markası tavsiye ederim

ben de palette kızıl tonlerının hepsini kullanmışlığım var ve çok memnunum. bunların yanında koleston ve loreal de denedim ama kızılda tartışmasız en iyi palette.

peki kızlar beyazları da iyi kapatıyor mu, kumral renkleri mesela.. Açık olduğu için belki kapatmaz diye düşündüm ben..

kızlar saçımı çikolata kahveye boyamak istiyorum loreal mı koleston mu yoksa palette mi daha kalıcı yani daha az akıyor? bir fikri olan va mı?

palette ile boyadigimda sacim daha parlak olmustu ve renk uzun bir sure sacimda kalmisti. memnun kaldim ben cok.

belkıde sactan saca degişmekte cunkü ben ilkdefa palettboyadım kuruttu güzelim sacımı iyi degil yok öyle kaşmir güzelligi falan

walla ben palette çikolata kahvesini 20 gün önce boyadım walla gerçektende saç parlıyo şaka gibi acaba benim saçım bu kadar güzelmiydi die düşünüyorum tavsiye ederim süper walla 10 gün sonra bida alcam walla bida boyucam ama bişeyi bende merak ediyorum bu çila nasıl atılıyo

bnde cook menmunum 3yıldr kullanıorum cnm çikolata kahve daha gzl öneririmm[/QUOT

poskolocum ben esmerim ama cok da degil su an saclaarım koyu renk daha önce hıc de boyamadım saclarımı .sen bu rengı bılıyorsun sence cıkolata kahve bana yakısır mı ? doğal durur mu ? bana cevap verırsen sevınırım. by

walla ben palette çikolata kahvesini 20 gün önce boyadım walla gerçektende saç parlıyo şaka gibi acaba benim saçım bu kadar güzelmiydi die düşünüyorum tavsiye ederim süper walla 10 gün sonra bida alcam walla bida boyucam ama bişeyi bende merak ediyorum bu çila nasıl atılıyo

ezgicim rengı mı aktı yoksa dıp boyası geldıgı icin mı tekrar boyuyorsun? ben de cıkolata kahveye boyamak ıstıyorum ılk defa boyayacagım sacımı bu yuzden de zor karar verıyorum esmerım yakısır mı acaba bana ya resmını koyabılır mısın?

memnun kalanlar boyama devam etsin ben ilk boyamadada güzeldi bikac ay sonra kurutu matlaştı dedigim gibi sactan saca degişe bilir

bnm saçlarım sarı yoğun açıcısını kullnıyorum çok parlak yapıo ve yakmıyo çok memnunum şahsen kuaförde hep saçımı yakıyolar :oklava:

palette çok güzel.ben saçlarımı 10-5 dore sarı ile boyadım ilk defa 2*4 ton açar yazıyor üstünde çok güzel bir renk oldu.tam istediğim gibi.ben tavsiye ederim.
şunu sorsam size arkadaşlar bu 2*4 ton açar yazıyor ya kutu üzerinde her boymada açılacak mı renk nasıl koruyacağım bu rengi.tam istediğim oldu sürekli açılırsa olmaz.

Back