24 saat değil 36 saat aktif kalıyor yumurta yani verdiğiniz tarihlere göre kaçırmış sayılmazsınızKızlar ayın 1 ve 2 sinde ovulasyon kırmızıydı biz 2 si sabahı değerlendirdik sonra 3 ünde sabah bakamadım akşamda silikti yani çatlama olmuş ama değerlendiremedik 4 ü akşamını değerlendirdik
Yani yumurta 24 saat yaşıyorsa biz kaçırdık değil mi bu ay ki şansımızı
Bir önceki günden olur mu gebelik sizce
Yada çatladıktan sonra yapmak boşuna mı oluyor? Bilenler anlatırsa sevinirim
Heryerde 24 yazıyor canım ya bilemedim o çatlama süresi olabilir mi?24 saat değil 36 saat aktif kalıyor yumurta yani verdiğiniz tarihlere göre kaçırmış sayılmazsınız
Bu konu üzerine makale yazarım o dereceHeryerde 24 yazıyor canım ya bilemedim o çatlama süresi olabilir mi?
Hayır kaçırmamışsınız biz sadece bir günde yumurtlama gününde birlikte olduk şuan 8 haftalık hamileyim nasip o tamâmen hiç belli olmaz o kadar yumurtlama çatlatma günleri birlkte olup hamile olmayanlar var hayırlısı olsun inşallahKızlar ayın 1 ve 2 sinde ovulasyon kırmızıydı biz 2 si sabahı değerlendirdik sonra 3 ünde sabah bakamadım akşamda silikti yani çatlama olmuş ama değerlendiremedik 4 ü akşamını değerlendirdik
Yani yumurta 24 saat yaşıyorsa biz kaçırdık değil mi bu ay ki şansımızı
Bir önceki günden olur mu gebelik sizce
Yada çatladıktan sonra yapmak boşuna mı oluyor? Bilenler anlatırsa sevinirim
Valla öyleyse dile benden ne dilersen derimBu konu üzerine makale yazarım o derece
Amh düşüklüğü sadece yumurta rezervinin azlığını gösterir bebeğiniz olmayacak diye bişey yok kiValla öyleyse dile benden ne dilersen derimzaten amh düşük umudum az birde kaçırdım diye dünden beri kendimi üzüyorum
Gerçekten mi? Tam koyu kırmızı olduğu günü değerlendirdik ama işte ertesi günü silikleştiğinde yapamadık ama çatlamayı hissettim işte o akşamı değerlendirmek önemli diyor herkesHayır kaçırmamışsınız biz sadece bir günde yumurtlama gününde birlikte olduk şuan 8 haftalık hamileyim nasip o tamâmen hiç belli olmaz o kadar yumurtlama çatlatma günleri birlkte olup hamile olmayanlar var hayırlısı olsun inşallah
Benim testim pik bile değildi hiç pik olmadıGerçekten mi? Tam koyu kırmızı olduğu günü değerlendirdik ama işte ertesi günü silikleştiğinde yapamadık ama çatlamayı hissettim işte o akşamı değerlendirmek önemli diyor herkes
Ah canım bütün hormonlarım normal ultrasonda 4 sağda 3 solda görüyorum dedi ama direk tüp bebek vakit kaybetme dedi biz kendimiz en azından yaza kadar deneyelim dedik ama çok olumsuz konuştu doktor tüp bebekle bile bu amhla tutmayabilir dedi okuyorum heryerde daha kötü değerlerle olan var umutlarım elimden alınmıs gibi hissediyorum keske gitmeseydim bilmeseydimAmh düşüklüğü sadece yumurta rezervinin azlığını gösterir bebeğiniz olmayacak diye bişey yok kisık ilişki önemli olan
Çok sevindim ya iyi geldi mesajların canım rabbim doğduğu günü de göstersinBenim testim pik bile değildi hiç pik olmadısadece kasık, ağrım ve akıntı oldu öyle bildim ama testlerde pik çıkmıyordu ve sadece 1 kez birlikte olduk zaten reglden 10 gün önceydi olmaz dedim çok geç yumurtlamışım ama tuttu
Amh 15 ile Ağustos ayında hamile kaldım 10. Haftada kaybettim gerçi. Amh hiç takılma bence. Avakoda, incir, havuç ve çörekotu tüketAh canım bütün hormonlarım normal ultrasonda 4 sağda 3 solda görüyorum dedi ama direk tüp bebek vakit kaybetme dedi biz kendimiz en azından yaza kadar deneyelim dedik ama çok olumsuz konuştu doktor tüp bebekle bile bu amhla tutmayabilir dedi okuyorum heryerde daha kötü değerlerle olan var umutlarım elimden alınmıs gibi hissediyorum keske gitmeseydim bilmeseydim
Amin amin Allah razı olsun canım hayır'lı haberlerini alalım inşallah senindeÇok sevindim ya iyi geldi mesajların canım rabbim doğduğu günü de göstersino kadar olumsuz seyler duyunca umutlarım azaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?