Kizlar ovulasyon testlerime bakar mısınız

deniz60100

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2024
10
0
26
Duzensiz adet olduğum ve gebelik planladığım için bu ay ovulasyon testi yapmak istedim doktora da başvurdum herhangi bi sorun yok 3 4 ay daha beklememi söyledi bende ovulasyon testlerime bı şans vermek istedim bu konuda tecrübeli olanlar yorum yapabilirse çok sevinirim

Eklentiler

• Screenshot_2024-10-23-13-43-24-627_com.miui.gallery.jpg
    49,6 KB · Görüntüleme: 39
  • Screenshot_2024-10-23-13-43-32-463_com.miui.gallery.jpg
    47,2 KB · Görüntüleme: 39
Bu gün akşam saat 10 civarı sıvı alımını keserek yine yapın muhtemelen pik olmak üzere. Akıntınız var mı şeffaf?

Teste devam edin, t çizgisi C ile aynı koyulukta ya da daha koyuysa pik demek. Silikleşince çatladı demek. Gün aşırı birliktelikle deneyebilirsiniz.

ilk test 11 Ekim yazan adetin kaçıncı günü yaptınız?

Testiniz koyulaştı mı. Pik olmaya az kalmış gibi duruyor.

Adet bitimin ertesi günü yaptım. Adet baslangic tarihi 5 Ekim
Son adet tarihimiz aynı :) bende 18 inde pik gördüm catladı sonraki gün. Değerlendirdik ama 6 gün geçti baya siliklestikten sonra bi daha baya koyulaştı tam pozitif olmasa da. Sebebini bilen var mı bu neden olur?

Son adet tarihimiz aynı :) bende 18 inde pik gördüm catladı sonraki gün. Değerlendirdik ama 6 gün geçti baya siliklestikten sonra bi daha baya koyulaştı tam pozitif olmasa da. Sebebini bilen var mı bu neden olur?
Catlamadan sonra testi yapmaya devam mı ettiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…