- 19 Ekim 2024
- 10
- 0
- 26
-
- Konu Sahibi deniz60100
Evet 3 4 gündür akıntı varBu gün akşam saat 10 civarı sıvı alımını keserek yine yapın muhtemelen pik olmak üzere. Akıntınız var mı şeffaf?
Teşekkür ederim sağolunTeste devam edin, t çizgisi C ile aynı koyulukta ya da daha koyuysa pik demek. Silikleşince çatladı demek. Gün aşırı birliktelikle deneyebilirsiniz.
İnşallahRica ederim, sağlıkla kolaylıkla hayırla kavuşursunuz inşallah.,
ilk test 11 Ekim yazan adetin kaçıncı günü yaptınız?Duzensiz adet olduğum ve gebelik planladığım için bu ay ovulasyon testi yapmak istedim doktora da başvurdum herhangi bi sorun yok 3 4 ay daha beklememi söyledi bende ovulasyon testlerime bı şans vermek istedim bu konuda tecrübeli olanlar yorum yapabilirse çok sevinirim
Adet bitimin ertesi günü yaptım. Adet baslangic tarihi 5 Ekimilk test 11 Ekim yazan adetin kaçıncı günü yaptınız?
İyi o zaman kaçırmamışsınız, bir iki güne pik olacak gibi hadi bol şansAdet bitimin ertesi günü yaptım. Adet baslangic tarihi 5 Ekim
Ay hadi İnşallahİyi o zaman kaçırmamışsınız, bir iki güne pik olacak gibi hadi bol şans
Testiniz koyulaştı mı. Pik olmaya az kalmış gibi duruyor.Duzensiz adet olduğum ve gebelik planladığım için bu ay ovulasyon testi yapmak istedim doktora da başvurdum herhangi bi sorun yok 3 4 ay daha beklememi söyledi bende ovulasyon testlerime bı şans vermek istedim bu konuda tecrübeli olanlar yorum yapabilirse çok sevinirim
Son adet tarihimiz aynı :) bende 18 inde pik gördüm catladı sonraki gün. Değerlendirdik ama 6 gün geçti baya siliklestikten sonra bi daha baya koyulaştı tam pozitif olmasa da. Sebebini bilen var mı bu neden olur?Adet bitimin ertesi günü yaptım. Adet baslangic tarihi 5 Ekim
Evet dün akşam ve bu gün ki test te pik gördüm bakalım hayırlısıTestiniz koyulaştı mı. Pik olmaya az kalmış gibi duruyor.
Catlamadan sonra testi yapmaya devam mı ettinizSon adet tarihimiz aynı :) bende 18 inde pik gördüm catladı sonraki gün. Değerlendirdik ama 6 gün geçti baya siliklestikten sonra bi daha baya koyulaştı tam pozitif olmasa da. Sebebini bilen var mı bu neden olur?
İki gün devam ettim zaten silikleşti. Sonra bi kaç gün yapmadım bugün öyle bi yapiyim deidm. Koyu çıktı bayaCatlamadan sonra testi yapmaya devam mı ettiniz
Şu an böyle. En üstteki pik günüm. En alttaki de bugün yaptığım. Pik günü öncesi hiç bu kadar koyu çıkmamıştı.Catlamadan sonra testi yapmaya devam mı ettiniz
Maalesef bı bilgim yok bu konudaŞu an böyle. En üstteki pik günüm. En alttaki de bugün yaptığım. Pik günü öncesi hiç bu kadar koyu çıkmamıştı.
Anladım teşekkürlerMaalesef bı bilgim yok bu konuda