• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kızlar ovulasyon testim uc dort gun once pik yaptı hala pik :(

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

epilesnos

Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2019
611
183
23
26
Kızlar bu nıye catlamadı hala ya cok mutsuzum sıze oldumu hıc boyle veya dort gun sonra catlayıpya hamıle kalan oldumu moralım col bozuk

Bende de 5 gün pik sürmüştü .. normal sanırım

Benle aynı derdi olan biri daha benim de moralim bozuldu inan

Eklentiler

• DSC_0191.JPG
    DSC_0191.JPG
    141,7 KB · Görüntüleme: 62
  • PhotoGrid_1588632381935.jpg
    PhotoGrid_1588632381935.jpg
    80 KB · Görüntüleme: 59
Ama canım 16. Gün de gayet koyu değil. Baksana resmen pik

Bence koyu olmasıyla kopkoyu olması farklı. Zaten lh hormonu hep vücudumuzda var. Belki pco olduğu için yüksektir. Belki bir enzimin bu kadar yükseliyordur. Bir sürü durum olabilir. En en koyu olduğu günü değerlendir bence yada daha güzeli eğer yumurtlama belirtilerini biliyorsan onları takip et. Ben öyle yapmıştım.

Al benden de o kadar, görev gibi oluyor Bi de stres eşi ikna et üst üste tam bugün silik olur çatlar dedim daha da koyu oldu tüm modum düştü hepsi boşa gitti resmen :KK43:
Kız valla bende ama sımdı bız sayfaya sprdum bes gun bıle surup gebe kalan var sakşn olalom onemlı olan catlama keske bır gunde catlasaydı harkka olurdu

Bence koyu olmasıyla kopkoyu olması farklı. Zaten lh hormonu hep vücudumuzda var. Belki pco olduğu için yüksektir. Belki bir enzimin bu kadar yükseliyordur. Bir sürü durum olabilir. En en koyu olduğu günü değerlendir bence yada daha güzeli eğer yumurtlama belirtilerini biliyorsan onları takip et. Ben öyle yapmıştım.
En koyu olduğu günü bilemiyorum ki her gün farklı Bi ton ben en iyisi gün aşırı değerlendirmeye devam edeyim doktor a da randevu aldım Bi hormonlarım a baksın belki lh hormonum çok artmıştır ya da çatlamıyodur

Back