Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Foto atarsan anlayabiliriz aslında bazen ton farkı bile olabiliyorKızlar bu nıye catlamadı hala ya cok mutsuzum sıze oldumu hıc boyle veya dort gun sonra catlayıpya hamıle kalan oldumu moralım col bozuk
Sonra catladımı pekiBende de 5 gün pik sürmüştü .. normal sanırım
Foto atarsan anlayabiliriz aslında bazen ton farkı bile olabiliyor
Hep dıyolar lh yukselınce ıkı gune uc gune catlar dıye dort olunca ve okadar degerBende de 5 gün pik sürmüştü .. normal sanırım
Benle aynı derdi olan biri daha benim de moralim bozuldu inan
Kız bu normalmı okadar degerlendırdım yıprandım valla heveslendımBenle aynı derdi olan biri daha benim de moralim bozuldu inan
Maalesef .. silikleşti ama sonuc 0 ..Sonra catladımı peki![]()
Ama canım 16. Gün de gayet koyu değil. Baksana resmen pikBence resimlere göre sadece 13.gün pik. Diğerleri Bi tık daha silik. Ya da resimde öyle çıkmış.
Bu arada benim de 3 gün pik oluyor.
Al benden de o kadar, görev gibi oluyor Bi de stres eşi ikna et üst üste tam bugün silik olur çatlar dedim daha da koyu oldu tüm modum düştü hepsi boşa gitti resmenKız bu normalmı okadar degerlendırdım yıprandım valla heveslendım![]()
Bunların hiçbiri pik değil ki. Yapmaya devam edinBenle aynı derdi olan biri daha benim de moralim bozuldu inan
16 yazanda mı Pik değil canımBunların hiçbiri pik değil ki. Yapmaya devam edin
Catladıgıbgunu degerlendırdınmıMaalesef .. silikleşti ama sonuc 0 ..
Yok değil. Testin kağıdında da yazar zaten. T’nin C kadar veya daha koyu olması lazım. Burda T, C’den silik16 yazanda mı Pik değil canım16 yazan Pik dedi çoğu kişi ama
Ama canım 16. Gün de gayet koyu değil. Baksana resmen pik
Kız valla bende ama sımdı bız sayfaya sprdum bes gun bıle surup gebe kalan var sakşn olalom onemlı olan catlama keske bır gunde catlasaydı harkka olurduAl benden de o kadar, görev gibi oluyor Bi de stres eşi ikna et üst üste tam bugün silik olur çatlar dedim daha da koyu oldu tüm modum düştü hepsi boşa gitti resmen![]()
Catladıgıbgunu degerlendırdınmı
Uc gun once boyleydu aslındaAma canım 16. Gün de gayet koyu değil. Baksana resmen pik
En koyu olduğu günü bilemiyorum ki her gün farklı Bi ton ben en iyisi gün aşırı değerlendirmeye devam edeyim doktor a da randevu aldım Bi hormonlarım a baksın belki lh hormonum çok artmıştır ya da çatlamıyodurBence koyu olmasıyla kopkoyu olması farklı. Zaten lh hormonu hep vücudumuzda var. Belki pco olduğu için yüksektir. Belki bir enzimin bu kadar yükseliyordur. Bir sürü durum olabilir. En en koyu olduğu günü değerlendir bence yada daha güzeli eğer yumurtlama belirtilerini biliyorsan onları takip et. Ben öyle yapmıştım.