- 5 Aralık 2024
- 41
- 23
- 3
- 24
- Konu Sahibi beyaz kalp
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pik gibi görünüyor inşallah vardır adet gecikmeniz olduysa kanda muhakkak çıkar yarın kan verin isterseniz hiç kafanız karışmasınBugun regli gecikmemin 2. Gunu ovulasyon testim oldugu icin merak edip yaptim ama sanki hic daha once yapmamisim gibi heycandan anlayamiyorum yarinda olmassam kan vericem 3 gecikme olmus oluyor varsa kanda cikarmi
Pik duruyor bence az daha bekle acele etme derim koyulaşma takip et istersen daha elinde ovulasyon testi varsa. Ya da gebelik testi ile takip et. Yoksa kanda sürekli artış takip etmek zorunda kaliniyor o da insanı strese sokuyor düşüşe mi gecexek yükselecek mi iki katı oldu mu bunlari düşünüyorBugun regli gecikmemin 2. Gunu ovulasyon testim oldugu icin merak edip yaptim ama sanki hic daha once yapmamisim gibi heycandan anlayamiyorum yarinda olmassam kan vericem 3 gecikme olmus oluyor varsa kanda cikarmi
Yaa O kadar motive oldum ki artk bakmaktan gozlerim bulaniklasti cok negatif gordum bu yuzden cok korkuyorum 5 yil oldu artik rabbim biran once sevindirsin isteyen herkesiPik gibi görünüyor inşallah vardır adet gecikmeniz olduysa kanda muhakkak çıkar yarın kan verin isterseniz hiç kafanız karışmasın![]()
Negatif gormekten cok korkuyorum gebelik testinde daha once cok Acele ettim ama hep uzuldum bu sefer gebelik testi almadim hatta bugun kasklarimda agri olunca dedim yine Bosa umitlendim Galiba sonrasnda gelen bisey olmdgi icin Hala umidim var tesekkur ederim yorumun icin 🕊Pik duruyor bence az daha bekle acele etme derim koyulaşma takip et istersen daha elinde ovulasyon testi varsa. Ya da gebelik testi ile takip et. Yoksa kanda sürekli artış takip etmek zorunda kaliniyor o da insanı strese sokuyor düşüşe mi gecexek yükselecek mi iki katı oldu mu bunlari düşünüyor
Tahmin edebiliyorum bende geçen ay kimyasal yaşadım bu ay asla erken kan vermem diyorum test yapmam yaparsam gecikince yaparım testle takiplerim kana 7-8 gün sonra giderim diyorum ağzım yandı resmenNegatif gormekten cok korkuyorum gebelik testinde daha once cok Acele ettim ama hep uzuldum bu sefer gebelik testi almadim hatta bugun kasklarimda agri olunca dedim yine Bosa umitlendim Galiba sonrasnda gelen bisey olmdgi icin Hala umidim var tesekkur ederim yorumun icin 🕊
Cok gecmis olsun. Rabbim tekrardan sevindirsinTahmin edebiliyorum bende geçen ay kimyasal yaşadım bu ay asla erken kan vermem diyorum test yapmam yaparsam gecikince yaparım testle takiplerim kana 7-8 gün sonra giderim diyorum ağzım yandı resmençok etkiledi kimyasal beni. Adetime 5 gün kala öğrendim 3 gün kala kana gittim beklesem iyiydi
Çok sağolun amin inşallahCok gecmis olsun. Rabbim tekrardan sevindirsin![]()
Bugun kan vermeye geldim insallahim guzel haberi alicamPik gibi görünüyor inşallah vardır adet gecikmeniz olduysa kanda muhakkak çıkar yarın kan verin isterseniz hiç kafanız karışmasın![]()
Hadi inşallah bekliyoruz haberiniBugun kan vermeye geldim insallahim guzel haberi alicam![]()
Ne yaptınız kan sonucunuz cıktı mıYaa O kadar motive oldum ki artk bakmaktan gozlerim bulaniklasti cok negatif gordum bu yuzden cok korkuyorum 5 yil oldu artik rabbim biran once sevindirsin isteyen
Sonuç çıktımıInsallah bugun guzel haberler alacagimiz bir gun olsun icimde cok heycan var
Sonuç canımInsallah bugun guzel haberler alacagimiz bir gun olsun icimde cok heycan var