Ovulasyon testi ?

Evrem0209

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2018
603
724
103
Kizlar merhaba.. internetten test siparis etmiştim bugun elime ulaştı merak edip denedim ilk kez ovulasyon testi yapıyorum.. bat 2 Nisan testimi ekliyorum bu demek oluyor bilgi alabilir miyim reglim düzenlidir yani reglime su an 5 gun var
Screenshot_20250328_013439_Gallery.webp

Son düzenleme:
Kizlar merhaba.. internetten test siparis etmiştim bugun elime ulaştı merak edip denedim ilk kez ovulasyon testi yapıyorum.. bat 5 Nisan testimi ekliyorum bu demek oluyor bilgi alabilir miyim reglim düzenlidir yani reglime su an 5 gun var Eki Görüntüle 3567541
Negatif teste devam benim sondaki pozitif bunun gibi ikisi de kırmızıysa veya soldaki daha kırmızıysa pozitif demektir

Eklentiler

• IMG_6971.webp
    IMG_6971.webp
    38,1 KB · Görüntüleme: 22
Negatif teste devam benim sondaki pozitif bunun gibi ikisi de kırmızıysa veya soldaki daha kırmızıysa pozitif demektir
bat i yanlış yazmışım bi an pembeleşinceye biraz olsun koyu görünce bat 2 Nisan.. beni düşündüren ben ztn yumurtlamayi hissettim yani mart 15 kasik ağrısı mart 18 -19 da akıntı şeklinde tekrar mı yumurtlama olacak acaba.. adete kalmış 5 gün ondan merak ettim açıkçası..

bat i yanlış yazmışım bi an pembeleşinceye biraz olsun koyu görünce bat 2 Nisan.. beni düşündüren ben ztn yumurtlamayi hissettim yani mart 15 kasik ağrısı mart 18 -19 da akıntı şeklinde tekrar mı yumurtlama olacak acaba.. adete kalmış 5 gün ondan merak ettim açıkçası..
Geç yumurtlama adeti geciktire bilir

Back
X