- 28 Şubat 2014
- 406
- 157
- 34
Bugun tekrar denedin mi?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet canım test kopkoyu bugün pozitifi gördüm çok mutlu oldum bu bile insanı korkutuo yumurtlamadm sandm bıan
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bu ne testi tam olarak ve ne için yapılır. Gebelik Testi değil demi
Canım hangi marka büyük test
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ay testin markası ne tatlıymış valla bayıldımbu arada bu 18 nisan gecesi ve 19 nisan gecesi ilişki olması yeterli
Merhaba arkadaşlar ovulasyon testi aldım bugün ama ne zaman nasıl yapacağıma beynim almadı yardımcı olacak varmı
canım testini yaptın mı bilmiyorum geç gördüm çünkü ama adetin birinci gününden say 9. gününden başla yapmaya ama sabah ilk idrarla yapma 10:00ve20:00 arası yap yapmadan 1saat önce sıvı alımını bırak inşallah yardımcı olmuşumdur
canım markası Galenik One Step Ovulasyon Testi :) o günleri değerlendirdim ama bakallım oldumu beklemedeyim adet tarihim 4 mayıs ama benim henüz tek bi hamilelik belirtim bile yok
birde canım bir şey daha sorucam en son adet tarihim 4 nisandı sence bunu diğer adetimden sonra mı saymaya başlayarak yapsam ????
zaten belirtilere takılmamak lazım biliyorsun adeti bekle inşallah olmazsın
inşallah inşallah hamile kalayım burda baklava dağıtacam
hadi inşallah :))
yok canım en son ne zaman adet olmuşsan ozamandan say 4nisanda olmuşsun o zamandan say yani ama sanırım adet günlerin olsa gerek şuan
Ozaman adet olduktan sonra başlamam en mantıklısı olacak
evet canım bencede sen adet ol adetinin birinci gününden say 9. gün başla yapmaya inşallah hayırlı haberler alırız bu ay senden