Kızlar ovulasyon testi fotografı ekliyorum lütfen yardımmm !!!

Çok şükür yakaladım ve o günü değerlendirebildim inşallah bu ay hayırlısıyla olmuştur..

Benim 2 gün üst üste köyü çizgi oldu :? çatlama olmusmudur ki:? Bugün tekrar yapıcam testi..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sanki birazcik daha koyumu olmasi gerekiyor bende bugun yaptim benimde 7 nisan di üstteki dün yaptığım alttaki bugünkü 😕

Bu testler kaç para acaba öğrenebilir miyim?
Birde testleri yapmaya ne zaman başlıyorsunuz?

gerçekten mi ayy çok mutlu oldum teşekkürlerrrr :KK76::KK76::KK76:

Merhaba bende net sonucu bugun aldım t daha koyu çiktı c den yani pozitif bugun yarın çatlar inş bu sefer tutar yha

Tevafuk benimde son adetim 8 nisan bende bugün ovulasyon testi yaptım resimde ki gibi pozitif mi simdi bu da. Yalnız foto ters olmuş

Sanki birazcik daha koyumu olmasi gerekiyor bende bugun yaptim benimde 7 nisan di üstteki dün yaptığım alttaki bugünkü 😕

Gelişmeleri paylaşın mutlaka :KK70:

Benim 12. Gün ve 13. Gün koyu çizgi çıktı, Bugün 14. Gün yine test yapıcam bakalım silik çıkar artık heralde..

Senn adetn kaç gun suruo benm 26 11. 12. Gun arasındaki gece yumurtlama gunumdu ovulasyon testiyle buldum 11. Gun çok koyu çizgi çiktı ve degerlemdrdk sennki nası oldu

Senn adetn kaç gun suruo benm 26 11. 12. Gun arasındaki gece yumurtlama gunumdu ovulasyon testiyle buldum 11. Gun çok koyu çizgi çiktı ve degerlemdrdk sennki nası oldu

Benim adetim 26-30 gün arası sürer hep.Tam gününü hesaplayamiyordum o yüzden, 4 aydır korunmuyoruz ama birsey olmadı :KK43: En son 8 Nisan da oldum, bugün 14.gun; 12. Ve 13. Gün koyu çizgi olunca değerlendirdik 2 gunude hemen. Bugün de tekrar test yapicm

Benim adetim 26-30 gün arası sürer hep.Tam gününü hesaplayamiyordum o yüzden, 4 aydır korunmuyoruz ama birsey olmadı :KK43: En son 8 Nisan da oldum, bugün 14.gun; 12. Ve 13. Gün koyu çizgi olunca değerlendirdik 2 gunude hemen. Bugün de tekrar test yapicm

Bak tatlim ben soldan yumurtladıgım zmn 28 gun surer sagdan yumurtladıgım zmn 26 gun dogal olarakta her ay yumurtlama gunum degişir iki gun ya once ya sonra olur yani soldan yumurtladgm zmn 13. Gun sagdan yumurtladgm zmn 12. Gun olur bnm yumurtlama tarihim bnu ovulasyon testleti ve yumurta takibi ile ispatladım her ay bu sekilde belkş sennkide boledir

Bak tatlim ben soldan yumurtladıgım zmn 28 gun surer sagdan yumurtladıgım zmn 26 gun dogal olarakta her ay yumurtlama gunum degişir iki gun ya once ya sonra olur yani soldan yumurtladgm zmn 13. Gun sagdan yumurtladgm zmn 12. Gun olur bnm yumurtlama tarihim bnu ovulasyon testleti ve yumurta takibi ile ispatladım her ay bu sekilde belkş sennkide boledir

Benim 26, 27, 29, 30 diye sürekli degisiklik gösteriyor :) Bir de hangi yumurtalık olduğunu şimdiye kadar hiç anlamadım hiç ağrım olmadı. Ama bu ay sol tarafım ağrıyor :KK70:

Benim 26, 27, 29, 30 diye sürekli degisiklik gösteriyor :) Bir de hangi yumurtalık olduğunu şimdiye kadar hiç anlamadım hiç ağrım olmadı. Ama bu ay sol tarafım ağrıyor :KK70:

Agrıyla anlayamassın cnm bn doktora gitmeden sag sol olayını bilmeden sol kasıgım agrıodu soldan yumurtladım sandım ama doktora gidince sagdan yumurtlamşin dedi doktor sana hiç bkmdmi muane hç olmdnmi

Agrıyla anlayamassın cnm bn doktora gitmeden sag sol olayını bilmeden sol kasıgım agrıodu soldan yumurtladım sandım ama doktora gidince sagdan yumurtlamşin dedi doktor sana hiç bkmdmi muane hç olmdnmi

4 ay once gittim hersey yolunda mi diye o zaman detayli inceledi ama yumurtlamaya iliskin konusmadik duzenli oldugu icin. 1-3 gun gec ya da erken olmasi onemli degil 11. Gun ile 16. Gun arasi yumurtlama olabilir hersey yolunda sorun yok dedi. Eger 1 sene icinde hamile kalamazsam tekrar gidecegim. Ayni zamanda artrit hastasiyim, hamile kalmak icin ilaclarimi biraktim, o yuzden acele ediyoruz bu kadar yoksa akisina birakacaktim ne zaman olursa diye..

Son adetim 8 nisan bugün kü test böyle çıktı canlarim adetin 14. Günü mu oluyor bugün :what::what::what::what::what:

Eklentiler

• $1398089505826.jpg
    $1398089505826.jpg
    28,9 KB · Görüntüleme: 498
4 ay once gittim hersey yolunda mi diye o zaman detayli inceledi ama yumurtlamaya iliskin konusmadik duzenli oldugu icin. 1-3 gun gec ya da erken olmasi onemli degil 11. Gun ile 16. Gun arasi yumurtlama olabilir hersey yolunda sorun yok dedi. Eger 1 sene icinde hamile kalamazsam tekrar gidecegim. Ayni zamanda artrit hastasiyim, hamile kalmak icin ilaclarimi biraktim, o yuzden acele ediyoruz bu kadar yoksa akisina birakacaktim ne zaman olursa diye..

Artrit hastası ne ya doktor sorun yok dedyse olur buyuk ihtimalle inş buay hepimz hamiş olrzzz:KK9:

Selam arkadaşlar bugün ilk ovulasyon testimi yaptım son adet tarihim 6 nisan testte çift çizgi çıktı ama deneyimim ve çok fazla bilgim olmadığı için pozitif mi pozitifse ne zaman ilişkiye girilmesi gerekiyor bilmiyorum çünkü testte çift çizgi çıkarsa 24-48 saat ilişkiye girin yazıyo. Bu arada t bölgesindeki çizgi diğerinden silik olursa da negatiftir sonuç diyor iki çizgide aynı renk mi? Lütfen yardımmmm :KK52::KK52::KK52:

Eki Görüntüle 1077061 Eki Görüntüle 1077062 Eki Görüntüle 1077063 Eki Görüntüle 1077061 Eki Görüntüle 1077062 Eki Görüntüle 1077063

ay testin markası ne tatlıymış valla bayıldım :KK1: bu arada bu 18 nisan gecesi ve 19 nisan gecesi ilişki olması yeterli :KK52:

kızlar 8 nisanda adet olmuştum $fotoðraf 1.JPG

bugün koyulaşmasını beklerken siliklerştii :KK43: kafam çok karıştı geçen ay 16. günümde tam koyuydu şimdi böle of bi fikri olan varmı

X