Bu gece ve yarın mutlaka ilişki.. Bir daha 1 hafta günaşırı devam et canım.. Süper çıkmış testin, yumurtan çatlar bugün ya da yarın..
Selam ben de ayni sonucu bugun aldim 😀 son regl tarihim 8 nisan benimde.. İslh hersey yolunda gider 😊
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tevafuk benimde son adetim 8 nisan bende bugün ovulasyon testi yaptım resimde ki gibi pozitif mi simdi bu da. Yalnız foto ters olmuş
Sanki birazcik daha koyumu olmasi gerekiyor bende bugun yaptim benimde 7 nisan di üstteki dün yaptığım alttaki bugünkü 😕
Tevafuk benimde son adetim 8 nisan bende bugün ovulasyon testi yaptım resimde ki gibi pozitif mi simdi bu da. Yalnız foto ters olmuş
Evet hergun ayni saatte yapmak gerekiyormus bence birdaha dene..ben 9. Gun basladim her aksam 6:30 gibi deniyordum bugun 12.gun aksam 5:00 de yaptim T C den koyu gorunuyor
Selam ben de ayni sonucu bugun aldim 😀 son regl tarihim 8 nisan benimde.. İslh hersey yolunda gider 😊
Merhaba bende net sonucu bugun aldım t daha koyu çiktı c den yani pozitif bugun yarın çatlar inş bu sefer tutar yha
Yaptım aynı çıktı nasip bakalım bi saat belirleyin hep o saatte yapayım Tmm
canım bence sen yarın yap daha koyu olacak gibi yumurtlaman yeni başlamış sanırım koyu çizgiyi yarın yakalarsın gibime geliyo buna bakarak
11 de bi daha yapiyim cnm bakalım
Evet canım çatlamış yumurtan ..dün yaptığım koyu çizgiydi bugun tekrar yaptım biraz daha silik çıktı
Eki Görüntüle 1078654 Eki Görüntüle 1078655