kızlar oruç tutabilecekmisiniz..

valla hem sut ictim hem corba hemde peynir zeytin ne verdiyse allah
insallah karistirmamisimdirr:))

ben de eşimi yedirdim..
ama kendim tutamayacağım..doktoruma sormadan eşim direk hayır diyor.
zaten bende dayanabileceğimi sanmıyorum.3-4 saat bişe yemesem hemen midem bulanıyor.
bencede tutmamalısınız.
herşey bebişler için..

saruboceq canim
ben senin haftandayken yatak dosek yatiyordumm
surekli cikariyordumm tutma senn hem bebegin bu haftalarda aliyor senden yediklerindenn vitamininii
biz 6 naylik oldukta bitiyor bilee:)))
bi deniycem bakalim dayanabilirsemm dayanamazssam ara ara tutarimm

offff hemde nasil canim hastanede serum tedavisi falan gordumm
dort bucuk ay boyuncaa ne yediysem zorla ve tekrar aynen iade
daha yenilerde yemeye basladimm
uc tane falan bebek istiyordum bunlari yasadiktan sonraa degisti kararimm
rabim herkese hayirli kolay gebelikler versinn

amin canım inşallah..bende benimkiğne zor geçti dedim..benden kötüsü de varmış.
bende bişe yiyemedm.aşırı bir mide bulantısı ile su ve çubuk krakerle beslendim haftalarca..sonra doktorum tuz oranını kısmamı istedi ödem yapıcam diye.
Allahım kolaylık versin inşallah

birde sag salim alabilirsek bebeklerimizi kucagimizaa ne mutlu bizlere rabbim o gunleride gostersin insallahh

amin canım inşallah..hepimiz için dua edelim bu Mübarek ayda.
isteyen arkadaşlarımıza da edelim.ben hep ediyorum gerçi

etmezmiyim hic canimm
hamile olmakk hic biseyin garantisi degill
rabbim saglikla aldirsin bebelerimizi kucagimizaa
olmayanlarda en kisa zamanda versin insallahh

rabbim yardimciniz olsun insallah benimki de cok zor gecti su an kizim yataginda uyandi
ve ben esimi doyurdum uyuyor bile saat 6.30 da ise gidecek
rabbim sag selim bebeginize kavusmayi nasip etsin insallah
bende emziriyorum ya ondan oruc tutmuyorum cunku kac dakka da bir su icmem lazim cunku cok susuyorum (

benim esimde uyudu canim oda kalkacak o saatte bende netteyimm ee gun boyu yatabilirimm nihayetinde:))
maasallah annesi kizin cok guzel yaa

henüz 4 haftalık hamileyim. Doktoruma sordum. Hamileliğin hangi evresinde olursa olsun kesinlikle oruç tutmayı onaylamıyoruz dedi.. Zaten eşimde kesinlikle tutamazsın diyo... Sonra kaza yaparız kızlar. Herşey bebişler için... Riske girmeyin bence...

Bende niyetliyim... Şuana kadar susuzluk dışında bir şikayetim olmadı ama önümüzde 6 saatten fazla zaman var... İnşaAllah çabucak geçer.. Bebişim sıkıntıya girmez inş...

ben 13. haftamdayım bugün deneyeceğim ama maşallah zorlamıyor beni.zaten hiç bulantı yaşamasım.sahurumda her şeyimi yedim.iftardada güzelce beslenirsem en azından yarısından fazlasını tutabilirim:)

Son düzenleme:
Bence hamileler hangi dönemde olursa olsun tutmamalı... Bu benim fikrim...

kızlar ben doktorumu aramadım. ben 11 haftalık hamileyim. sonra tutamam korkusuyla bir deniyeyim dedim. öğlene kadar uyudum,bide üstüne dışarı alışvererişe gittim şimdi evdeyim. merak ettim. bi deniyeyim dedim ama sanırım tutmamam daha hayırlı

bende 3 aylık hamileyim niyetsiz deneyeyim dedim ve iyi ki niyet etmemişim çok susamışım sabah gözümü açarken 4 bardak su içtim tok olduğum için aç olsam zaten çıkarırdım.dayanamıyorum açlığa bulantılarımda devam ediyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…