Kız İsteme Kızlar önemli lütfen akıl verin.

ogretmenhanim93

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2019
27
7
1
31
Hemen konuya gidiyorum kızlar. Aileler tanışacak. Ama bizimki ve ailesi şehir dışından gelecek 13-14 saat yol var. Ve burda da tanıdıkları filan yok. Benim erkek arkadaşım diyor ki hani geliriz tanışmadan 1 hafta sonra isteme olur filan diyor. O bir haftada otelde kalırız diyor. Ama babam aceleye getirmez biliyorum. Erkek arkadaşıma gidip gelirsiniz demek doğru olur mu? Siz ne yapardınız ya da ne yaptınız? Annem kız tarafına uymak zorundalar o onları ilgilendirir diyor.

1 hafta otelde kalmaktansa gidip gelmek daha mantıklı ki tanışma ve isteme arasını kısa tutmak zorunda da değilsiniz. Açıklamayı yapın erkek arkadaşınıza fikrinize saygı duyacaktır

Diyorsunuz. İçimi rahatlattınız inanın
Kesinlikle takılmayın bunlara aksine sizin için bu fedakarlığı yapıp yapmadıklarına bakın. Çünkü normalde bunlar önemli şeyler. Eski sözlümün ailesi 10 dk mesafeden gelmeye üşenirdi. Şuanki erkek arkadaşımın ailesi, aileler birbirini tanıdığı için tanışma amaçlı gelmeye gerek yok dememe rağmen 6 saatlik yoldan geldiler. Ben fazladan gel git olmasın diye isteme nişanı bir arada istedim çalışma saatlerimiz sıkıntı izin dertli diye ama hepsi ayrı olacak da olsa seve seve kabul ederlerdi.

Siz evlilik niyetine girmişsiniz zaten tanışsınlar anlaşırlarsa ertesi gün istesinler isteyince hemen götürmeyecekler sonuçta bu sıcakta o kadar yolu git gel sürüklemeyin insanları

Annen de gaza getiriyor gibi inşallah sorun çıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…