kizlar okuyunnnnnnn :)

BeyzaNur-

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2008
3.477
8.340
CANLARIMM KUZENIM IN TUP BEBEK TEDAVISI BU HAFTA SONA ERDII ANKARADA BIR HASTENEDE YAPTIRDI TEDAVISINI VE SONUC COK SASIRTICI VALLA DORDUZZZZZZZZZZZ TUTTU ALLAHIM BIZEDE NASIP ETSIN INSALLAHH OKADAR MUTLUKI KUZENIM ANLATAMAM :enbuyukkk:

bugun duydugum bir olayi daha solicem sizlere: HATAYDA BIR ARKADASIMIN KOMSUS TUP BEBEK YAPTIRMISS SONUC OLARAK IKIZ TUTMUS VE BAYAN MUTLULUKTAN ÖLMUS (senağlama

allah sağlık versin bebeklere va annaya. hangi hastane bu? benim gittiğim hastanede 4 tane koyuyorda.

canım allah analı babalı büyütsün masallah darısı bizim basımıza ya ama su bayanada üzüldüm her zaman hayırlısını istemek lazımmıs bunu yine anladım kuzenini tekrar tebrik ediyorum acaba özel olmasa sorunları neydi........

dördüz sanırım 1 tanesi sonlandırılır .
hayırlısı olsun inşallah
Vallahi bende ölürüm ne yalan sölüm

CANIM ESINDE CANLI SPERM YOKTU ILK DENEYIMLERIYDII DARISI BIZIM BASIMIZA VALLA :enbuyukkk:

heyecanlanmasaydı diyeceğim ama olmuyor
ben hamile kaldığımdan çok
ikizlerimmmi öğrenince sevinmiştim
oduygular gerçekten başka
acaba anne olmak nasıldır
inşALLAH bizlerede nasip eder hayırlısıyla
a.e.o

ne guzel rabbimde mucizeler sonsuzsaglikla kucagina alsin insallah bizede verir insallah. bende heralde sevincden kalb kirizi gecirirdim o gün.

çok Güzel Inşallah Allah Tamamina Erdirisin.fakat Iş Tüp Bebekte Hamile Kalmak Değil Devamini Getirmek Gerekiyormuş çünkü Ben Yaşadik Tüp Bebk Ikizlerimi Kaybettim...
O Yüzden Tavsiyem çok çok çok Dikkatli Olmasi Doktorunuda çok çok Iyi Seçmesi Bizim Başimiza Geldi Başkalarina Gelmesin....

Bu hafta sonu tedavileri bitti demişsiniz hemen belli oluyormu dördüz oldukları biz henüz başlamadık tüp bebege o yüzden bilmiyorum tam. Allah bagişlasın

negüzel kuzenin için çok sevindim gözü aydın sag sgalimde kucagına almayı nasip eder allahım inşallah .... onun için hem hamilelik hemde çocukların bakımı çok zor olucak ama allah yardımcısı olsun ben ikizlere hamileyim çok güzel bir duygu ama çok zor bir hamilelik .. allah yardımcımız olsun isteyen her kuluna nasip eder inşallah.. şükür ler olsun benim duamı kabul etti.... benimkisi aileden gelen bişi ama anne ve baba tarafıumda var ikizlik... bendede oldu çok şükür. bitanede oglum var 3 yaşinda.. bunlarda erkek allahıma bin şüküğr inşallah sag saglimde kucagımıza alırız bebeklerimizi....

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sevindim yahuuuu walla çokkkkkk heycanlandım
bunca zaman Uğraşmış hemde Eşinde Canlı Sperm yoktu demişsin ama Tüple 4üz tutmuş allahın mucizesi canım Gözünüz Aydın Süper Bir haber...Darısı Bizlereeeeeeeeeee
:hooray:

:1shok::1shok: ne dördüzmüüüüü
hayırlı doğumlar diliyorum...

:çok üzgünüm: diğer kadına çok üzüldümm..

canım yaa ınan cookk sevındım heyy maşall, valla super bı haber bu allah hepımızede nasıp edr ınşllh allah analı babalı buyutsun nerde bu hastane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…