Kızlar, Oğluşum, Mertim Doğdu!

maşallah özümcüm.bizde seni merak ediyorduk...ne güzel bi bebeğin olmuş.allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah canım....

canım benim! bende meraktan ölmüştüm valla. 10 gün iznikteydim aklım sende kaldıfisfisfis allah analı babalı büyütsün dünya tatlısıymış valla:dance: yerime kokulu kokulu öp emi.darısı başımıza artık.. kendine dikkat et süt için de sakın canını sıkma.senide o güzel yanaklarından öpüyorum metanetli annecika.s.

ay coook taltlı allah sizlerle hayırlı uzun ömürler versin adı gibi mert olsun insallh :)

harika çok yakışıklı bir oğlun olmuş özümcüm, allah analı bablı büyütsün. meleğpin dünyanın tüm kötülükleirndne korusun. maşşaallah 41 kere

özümcüm gözün aydın allah analı babalı büyütsün oğluşunu mis gibi kokuyom kendine ii bak canım

maşallahhhhh..nede yakışıklı oğluşumuz olmuşşş..allah bağışlasın..gözünüz aydın..rabbim bizede nasip etsin bu güzel günleri..ne mutlusundur şimdiii.

bide özümcüm kaç dikiş atıldı..dikişler zor oluyormu..

gözün aydın özümcüm alah analı babalı büyütün iyikide epedural yapmışsın bende tevsiye edrim keşke bende yapsaydım gülü güle büyüt bebeşini canım 2 gun var aramızda bak bu cadı da kızm benim :) resimdeki

bende şubat 12 de beklerken kızım sahra minam sevgililer gününü bekledi allah hepinizi kurtarsın

gözün aydın canım
ALLAH analı babalı büyütmek nasip etsin

canım ne mutlu sana... gözün aydın... güle güle büyüt.. seni ve eşini tebrik ederim....

hayırlı uğurlu olsun canım. rabbim sağlıkla sıhatle mutlu günlerde büyütmeyi nasip etsin

gözün aydın canım allah uzun ömürlü etsin darısı bize inş bizde kolay bir doğum yaparız...

ne denirki
allah herşeyi gönlüne göre versin cnm yaaaaaaaaaa
oğluşunla bir ömür boyu mutlu olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…