• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar, Oğluşum, Mertim Doğdu!

Canlarım hepinize teşekkür ederim, hepinizin doğumu rahat olur inşallah. Resmini koyucam yakışıklımın. Doğumu düşünüp kendinizi korkutmayın, ben hiç düşünmemeye çalışmıştım ve bence doğumumun çok zor olmamasında etkili oldu. Herkesi öpüyorum.

canım senın adına çok sevındım,ne kolay dogum yapmışsın,ALLAH ogluna uzun ve guzel omurler nasıp etsın.

canım allah analı babalı büyütsün. ismiyle yaşasın adı gibi mert olsun inşallah darısı tüm bayanların basına

rabbim analı babalı sağlıkla büyütsün inşallah.darısı tüm hamişlerin başına.rabbim bebek isteyenlerede nasip etsin.

canım çok sevindim allah ananlı babalı büyütsün sağlıklı uzun ömür versin vatana millete hayırlı evlat olsun ( amin ) daha ne diyim ne güzel dua ettim darısı bizlere de olsun martta da benim bebişim bööle sağlıklı doğsun inşallah öpüyorum

özüm gözün aydın allah analı babalı büyütsün. darısı tüm hamilelerin başına.

Cnm hayırlı uğurlu olsun. Allah analı babalı büyütsün inşallah. Biliyormusun canım benim oğlum da 2 temmuz doğumlu.

Cuma günü kontrolde doktorum daha fazla beklemesin, pazartesi suni sancı verelim dedi. Pazartesi güzel güzel hazırlandım, hastaneye gittik, sancı verildi, zaten 2 cm açılmam varmış, 1 saat sonra 3 cm oldu, 2 saat sonra da 8 cm açıldı. Sancılar artmaya başladı, baya artınca anestesi uzmanı geldi ve epiduralli normal doğumla oğluşum 2 Temmuz Pazartesi akşam 7'de 3800 gr. olarak dünyaya geldi. Herşey yolunda sadece şimdilik sütüm gelmedi, ama gelir dedi hemşireler. Epiduralli normal doğumu kesinlikle tavsiye ederim kızlar, Allah hepinizi bir avazda kurtarsın. Oğlum her an uyanabilir, kulağım da onda. Muhteşem bişey buuuu:sm_cool:

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA çok güzel kurtuldun canım yaaa şimdine tatlıdır oo

Dualarınız, güzel dilekleriniz için çook teşekkürler kızlar...
Veee işte yakışıklımız!!!

Allah anali babali büyütsün hayirli evlat olsun insallah
bebek_r.jpg

özüm allah bağışlasın...ailesine vatanına milletine ve yaratanına hayırlı bir evlat olur umarım..allah kaderini güzel yazsın..ohhhhh şimdi mis gibi bebiş kokuyordur eviniz..ne güzel..

ya özümmmmmmm canım benimmmm, gözün aydın hayatım.İnan herşeyin rahat olmasına bebişini kucağına hayırlısı ile almana çok ama çok sevindimmmm. Allah hepinize uzun sağlıklı huzurlu bir ömür versin... Daha nice bebeklere inşallahhh. gelelim Mert'eee.. O surat ne öyleeee yaaaaa, maşllah kuzumuzaaaaaaaao gıdışına kokla annesi öppppppp kocamannnnnnn. Ne mutlu sana, tebrikler bizim cesaretli annişimizi. (Bu arada dedelerde geldi bak :) )

Cuma günü kontrolde doktorum daha fazla beklemesin, pazartesi suni sancı verelim dedi. Pazartesi güzel güzel hazırlandım, hastaneye gittik, sancı verildi, zaten 2 cm açılmam varmış, 1 saat sonra 3 cm oldu, 2 saat sonra da 8 cm açıldı. Sancılar artmaya başladı, baya artınca anestesi uzmanı geldi ve epiduralli normal doğumla oğluşum 2 Temmuz Pazartesi akşam 7'de 3800 gr. olarak dünyaya geldi. Herşey yolunda sadece şimdilik sütüm gelmedi, ama gelir dedi hemşireler. Epiduralli normal doğumu kesinlikle tavsiye ederim kızlar, Allah hepinizi bir avazda kurtarsın. Oğlum her an uyanabilir, kulağım da onda. Muhteşem bişey buuuu:sm_cool:

canim ya ne kadar tatli allahim size bagislasin gözünüzaydin

Back