Kızlar, Oğluşum, Mertim Doğdu!

Ozzum

Guru
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2007
1.302
6
316
Cuma günü kontrolde doktorum daha fazla beklemesin, pazartesi suni sancı verelim dedi. Pazartesi güzel güzel hazırlandım, hastaneye gittik, sancı verildi, zaten 2 cm açılmam varmış, 1 saat sonra 3 cm oldu, 2 saat sonra da 8 cm açıldı. Sancılar artmaya başladı, baya artınca anestesi uzmanı geldi ve epiduralli normal doğumla oğluşum 2 Temmuz Pazartesi akşam 7'de 3800 gr. olarak dünyaya geldi. Herşey yolunda sadece şimdilik sütüm gelmedi, ama gelir dedi hemşireler. Epiduralli normal doğumu kesinlikle tavsiye ederim kızlar, Allah hepinizi bir avazda kurtarsın. Oğlum her an uyanabilir, kulağım da onda. Muhteşem bişey buuuu:sm_cool:

ayyyyyyyy çok güzel allah analı babalı büyütsün inşallahhh

canım benim Allah analı babalı büyütsün darısı başımıza ve isyeten herkesin başına...:)

canım ohh maaşallah oğluşun pek tombik doğmuş.allah nazarlardan saklasın.sen kurtuldun sıra bizde...

ya herkes epidural hakkında bişeyler söylüyor.belden iğne vurmak can yakıyomu ve doğumdan ne kadar sonra belden aşağını hissetmeye başlıyosun.bide doğururken ıkınmak zor oluyor diyorlar.anlatsana biraz canım.doğum kolay oldumu.

Canım zaten 4 cm.den az açıklık varsa epidural uygulanmıyo. Benim sancılar sık sık ve yoğun gelmeye başladı, açıklık zaten 8 cm olmuştu. Anestezi uzmanı geldi ve her yaptığı işlemi tek tek anlatarak iğneyi yaptı, hiç acımadı. Bi süre sonra bacaklarda hafif uyuşma oldu ama yine de hissedebiliyodum bacaklarımı, ıkınmaları tam anlamıyla hissettim, bebişim doğunca da, ne oldu, doğdu mu dedim, bi baktım mini minnacık bişey var karşımda. Doğum bitince belden aşağısını çok hafif uyuşuktu, ama 10-15 dk sonra o uyuşukluk da geçti, Sancılar çoğaldığında zor olacak sandım ama çok zor olmadı, doktorum da çok güzel bi doğum yaptın dedi.

mAŞALLAHHHHHHHHHH CNM MAşallahhhhhhhhh yengeç olduuuuu demekkiiiiiiii çok sevişndimmmmmmmmmm

ne güzel valla ne kolay bişeymiş gibi anlatmışsın ben kokmuyodum hiç doğumdan ama artık sancılarım oluyo arada ve biraz içime korku girdi sanki inşallah bizimkiler de senin doğumun kadar kolay olur.
tombul bebeğinle sağlıklı ve uzun bir yaşam dilerim.a.s.

canım ya bizde seni merak ediyorduk.Allah analı babalı büyütsün.hayırlı,sağlıklı bir evlat olsun.gözün aydın canım.resmini istiyoruz mertin.

resmini koy mertin en kısa zamanda görelim bebişimiziiiiiiiii

hastaneye gelemedik ama bu çiçek sizin içinnnn,üç kişilik aileniz için cnmmmmmmm a.s.

amanda maşallah kız sana hadi gözün aydın özümcüm zaten bütün hafta seni sorduk düşündük hep acaba özüm doğurdumu diye allah ana babalı büyütsün canım bir ömür boyu eşinle ve mertle mutlı ol tekrar gözün aydın
darısı başımıza inş. bu arada normal doğum yaptın bizede cesaret verdin sağol tebrikler canımmm kendine iyibak mertin resminide bekliyoz öptm seni

Gozun aydin, tebrik ederim. Allah anali babali buyutsun insallah.

insallah bizim dogumlarda boyle olur :)

allah analı babalı büyütsün çok kolay gibi bahsetmişsin allah bizede nasip etsin

Gözün Aydin Ne Güzel Kurtulmuşsun Canim Ya.şimdi Bebeişin Yaninda Ne Güzel.allah Anali Babali Büyüysün Canim Inşallah..

özüm biz de seni merak ediyorduk geçmiş olsun. mertine de maşallah allah analı babalı büyütsün. çok kolay atlatmışsın ne güzel darısı hepimizin başına. güzel bebeğini kocaman öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…