• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar oğluşum için isimm

Beyaz Hatun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2016
617
1.192
113
31
Kızlar iyi akşamlar 27 haftalık hamileyim ve oğluşuma isim konusunda çok kararsızım biz eşimle Kuzey ismini çok sevdik ve istiyoruz fakat bazı çevredekilerin tepkilerinden dolayı acaba mı diye kararsızlaştık. Sizce dışardan bir göz olarak baktığınızda veya duyduğunuzda çok mu saçma veya koyulmaması gereken bir isim gibi duruyor ?? Kimisi diyor anlamı yok olabilir anlamı olan isimleride görüyoruz benim oğlumda şahsına münhasır olsun yani :))

Kızlar iyi akşamlar 27 haftalık hamileyim ve oğluşuma isim konusunda çok kararsızım biz eşimle Kuzey ismini çok sevdik ve istiyoruz fakat bazı çevredekilerin tepkilerinden dolayı acaba mı diye kararsızlaştık. Sizce dışardan bir göz olarak baktığınızda veya duyduğunuzda çok mu saçma veya koyulmaması gereken bir isim gibi duruyor ?? Kimisi diyor anlamı yok olabilir anlamı olan isimleride görüyoruz benim oğlumda şahsına münhasır olsun yani :))
Ya isim güzel ama çok fazla koyuldu bu isim bence farklı ve güzel isimler bulabilirsiniz anlamları güzel olan söylenmesi hoş birçok isim var

Kötü bir isim degil bence, sadece su sıra o kadar cok duyduk ki bu ismi ozellikle instagramda herkesin çocuğunun ismi kuzey, asil, asel, aras bu isimlerde bi patlama yaşanıyor galiba 🤣

Kötü bir isim degil bence, sadece su sıra o kadar cok duyduk ki bu ismi ozellikle instagramda herkesin çocuğunun ismi kuzey, asil, asel, aras bu isimlerde bi patlama yaşanıyor galiba 🤣
Evet gerçekten öyle :)) ama cidden duyulmamış isim olsun diyorum bu defa üfürükten teyyare saçma sapan şeyler çıkıyor karşıma :) önerilerinizi alırımm 💕

Bu isimdeki çocukların agresif olduklarını bizzat bu isimdeki çocukların annelerinden duydum .İsim sert biraz..Evet anlam olarak da sadece bir yön ismi.Sizin için bir anlamı vardır tabi onu bilemem.Bir de çok var bu isim ya her yer Kuzey ..Ben de başka isimlere de bakmanızı öneririm.Hem kulağa hoş gelen hem de anlamı çok güzel olan isimler var.Tabi en önemlisi sizin içinize sönmesi.Saglikla gelsin bebeginiz..

Back
X