• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları kızlar oğlumun 1 yaş doğum gününden kareler. sizlerede fikir olsun

esraaydin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2009
132
0
116
İstanbul
1 yaş pastamız ve misafirler için hazırladığımız hediye magnetler.

Eklentiler

• $DSCN2517.JPG
    $DSCN2517.JPG
    167,6 KB · Görüntüleme: 136
  • $DSCN2518.JPG
    $DSCN2518.JPG
    160 KB · Görüntüleme: 98
  • $DSCN2521.JPG
    $DSCN2521.JPG
    167,6 KB · Görüntüleme: 107
  • $DSCN2540.JPG
    $DSCN2540.JPG
    131 KB · Görüntüleme: 133
  • $DSCN2542.JPG
    $DSCN2542.JPG
    130,8 KB · Görüntüleme: 93
bende hepinize çok çok teşekkür ederim Allah cümlesine uzun ömür versin... çekmeköy de oturutorum urda konak pastane ver orda yaptırdım normalde pelitte görmüştüm pelit 15 kişiliğe 180 tl fiyat verince üzülmüştüm sonra burası tam yarı fiyatnı verdi iyi oldu pasta güzel ama yeşil olan hamuru kalındı bayağı aklınızda bulnsun yaptırırsanız falan uyarın.. tekrar teşekkürler kısslar..

bende pelit in sıtesınde gormustum o pastayı ve beğenmıştım.demek 15 kişiliğe 180 demişler. çok pahalıymış.bızım evın ordakı mahallenın pastanesi bu tarz pastalar ıcın 25 kişiliğe 50 tl dedı bana oyuncak eklenırse +10 lira alıyoruz dedı.üstelik hem çok temis hemde herseyı cok lezzetlidir pastanenın.ben kızım ve oğluma oradan yaptırıcam pastayı

canım bebişinle daha nice yaşlara inş.. magnetlerinize bayıldım.. nerden aldınız.. bir de fiyatını öğrenebilir miyim

evet magnetleriniz çok güzelmiş bende kızımın doğumgünü için düşünüyorum.Nerden aldınız kaça mal oldu.

selam kızlar tekrar teşekkür ederim Allah hepimizin evlatlarına uzun güzel bir ömür versin... magnetler bayağı pahalıya geldi çünkü son üç gün kala aklımıza geldi ve çıkıp gezemedik netten baktık içimize sinen bu oldu açıkçası mevlüt şekeri falanda yaptıramamıştım ozaman bu sefer ne olursa olsun dedik ve iyi para verdik oğluşumuzun canı sağolsun.. tanesi 2 buçuk lira 30 tane yaptırdık 75 lira verdik mira bonbon sitenin adı nişantaşında yerleri normalde siteden satış yokmuş oraya gidip alıyormuşsun bize hesap numarası verdiler ve kargoyla gönderdiler.. ama eminönünde yada istoç(bağcılar tarafında sanırım) malzemeler satılıyormuş çok daha uyguna getirebilirsiniz vaktim olsaydı yapardım.... sevgiler...

Back