Erkek gibii12+4 gunluk hamileyim nub teorisinden anlayan varmi yada sizce cinsiyet nedir kizlar
Bence kiz12+4 gunluk hamileyim nub teorisinden anlayan varmi yada sizce cinsiyet nedir kizlar
Benide.yorumlarmisinizzzz 12+6 renkli olanda diğerleri siyah olanlar 11+5 haftalıkBence kiz
Kız gibi ama doktor tahmin yapmadı mı hiç ben anlamam sadece fikir yürüttüm
Kıza benzetildiKız gibi ama doktor tahmin yapmadı mı hiç ben anlamam sadece fikir yürüttüm
TeşekkürlerKonu sahibininki kız, sizinki de erkek bence
Nub teorisine göremi yorumladınız acaba ya da hissiyat mıKonu sahibininki kız, sizinki de erkek bence
Bana da yorum yaparmisinKonu sahibininki kız, sizinki de erkek bence
Görüntüsü çok kıza benziyor bende anlamıyorum nubu fazla heralde ürüme organı 30 cm büyükse erkek diyorlar küçükse kızKıza benzetildiNub teorisini hiç bilmiyorum sormak istedim
Bana ne dedi anlamadımTeşekkürler
Kiz12+4 gunluk hamileyim nub teorisinden anlayan varmi yada sizce cinsiyet nedir kizlar
Kiz
Teşekkür ederim doktorumda yüzde 80 kız dedi bu hafta netleşicek. Sanırım nuba göre mi yorumladınız
Kafa yapısına skull teorisine göre cevapladım canım ben nubunu goremedimTeşekkür ederim doktorumda yüzde 80 kız dedi bu hafta netleşicek. Sanırım nuba göre mi yorumladınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?