- 19 Nisan 2019
- 15
- 3
- 86
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çocuğun daha döllendiğinden haberi yok ne cinsiyeti :)Merhaba benimde kızlar 5+4 erken belki ama merak işte tahminlerinizi bekliyorum Eki Görüntüle 3204219
Hahaha çok haklısın:) kese şeklinden de anlayanlar var ya bişi derler diye attımÇocuğun daha döllendiğinden haberi yok ne cinsiyeti :)
Benim 12 hafta banada yorum yapabilirmisinizArkadaşlar bu teoriye göre yorum yapabilmek için cocugun sırt üstü şekilde durması gerekiyor ve bacakları da görüntüyü kapatmamalı, internetteki örneklerde genelde 90 derece duruyor bacaklar. Ayrıca 11 veya 12 haftalık olması gerekiyor. Bence konu sahibininki kız ama diğerlerini hiç anlayamadım
Seçemedim maalesef, son fotoğraflarıBenim 12 hafta banada yorum yapabilirmisiniz
Merhaba banada yorumda bulunabilirmisinizArkadaşlar bu teoriye göre yorum yapabilmek için cocugun sırt üstü şekilde durması gerekiyor ve bacakları da görüntüyü kapatmamalı, internetteki örneklerde genelde 90 derece duruyor bacaklar. Ayrıca 11 veya 12 haftalık olması gerekiyor. Bence konu sahibininki kız ama diğerlerini hiç anlayamadım
Merhaba benim bebeğimide yorumlarmısınızKafa yapısına skull teorisine göre cevapladım canım ben nubunu goremedim