Kızlar 22,09 da geçtiğimiz cumartesi erkek arkadaşım ve ailesi bize geldiler. Tanışma amaçlı. Çayın yanına güzel ikramlarla bayanları bir odada, erkekleri salonda ağırladık. Tanışma çok güzeldi gayet içime sindi. Bu hafta sonu cumartesi günü de istemeye gelecekler.Ama erkek arkadaşım istemeye gelirken en az 20 en fazla 25 kişi geleceklerini söyledi.Bizde en az 15-17 kişi varız.Nerden baksanız evde 40 kişi olacağız. evimizde geniş sayılmaz 90 m2. o yüzden salonumuz odalarımız küçük. biz ayrı bir yerde zaten nişan yapmayı düşünmüyorduk. çünkü düğünü kasım ayı gibi istiyoruz. evde isteme ve yüzük takılacak. Şimdi esas mesele şu bazı evli arkadaşlarım eviniz küçük oldugu için evde 40 kişiye ikram yapmak servis yapmak zor oluyor biz evde yaptık pişman olduk herkes sıkış sıkış kimin ne yediği içtiği belli olmuyor oyüzden ailesi gelsin kahveleri yap isteme olsun yüzük takılsın ondan sonra baban yerimiz dar oldugundan ikram evde zor olur diye düşündük biz bi yer tuttuk buyrun gidelim desin dediler. bende güzel bi yerle görüştüm canlı müziği var oraya gidicez yemek yicez pasta kesiicez foto çekip eve geleceğiz.Ama yok babam daha kızı istemeden ben nişan yeri mi tutucam dedi açtı ağzını yumdu gözünü. madem nişan yapmak istiyorsunuz bu hafta gelsinler sonraki hafta nişan yapalım dedi.Bende dedim baba amaç nişan yapmak değil istemeye kalabalık gelecekleri için evde küçük oldugundan evdeki ikramı dışarda vermek hepsi bu.Ama Anlatamıyorum bir türlü. Anneme diyor kızını daha istemeden göndermeye ne meraklısın falan filan. Bana bi akıl verin lütfen sizin başınıza böyle şeyler geldi mi siz nasıl yaptınız? benim dediğim mantıklı mı sizce ?