• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar nolur yardımm. Perdelerimi.ne yapacağım

Canlicenaze

Aktif üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2017
470
311
103
Arkadaşlar doğru bir konu başlığı bulamadım. Ben perdelerimi.normal tül perdelerii yıkatmak istiyorum. Ankara da bildiğiniz temiz güvenilir bir yer var mı perdelerim çok düz. O yüzden kirisiyor biraz. Lütfen bir yer önerin

Arkadaşlar doğru bir konu başlığı bulamadım. Ben perdelerimi.normal tül perdelerii yıkatmak istiyorum. Ankara da bildiğiniz temiz güvenilir bir yer var mı perdelerim çok düz. O yüzden kirisiyor biraz. Lütfen bir yer önerin
Muhtemelen konun taşınacaktır, umarım yardımcı olabilecek birileri vardır🌺

Merhaba. Bir dünya para tutacaktır. Kırışmayan model düşünmez misin. Bnmkiler öyle yıkayıp asıyorum.

Makinenizde kırışık önleyici program varsa en aza indirir.
Kuru temizlmeye verecekseniz yıllar önce ben vermiştim çekmişti tüllerim.

tül perdeler çok mu büyük

yani onlar genelde makinede yıkanıyor

makinelerin perde yıkama programları var

soğuk suda 400 de sıktırarak ya da hiç sıktırmadan yıkayıp bittiği anda asarsanız kırışmaz

ille de kuru temizlemeye verecekseniz de evinize en yakın yer ile gidin görüşün stor vs temizleyenlerden olsun genelde kapılarında yazıyor zaten

E tül perdeyi atın makinaya yıkansın niye yıkatıyorsunuz ki? En kötü astınız kırışıklık var ütülersiniz. Zaten perde programı oluyor makinada

Perde yıkayan bir yere hiç denk gelmedim benim mi haberim yok acaba kuru temizlemeciler var ama onlarda Bu is için uygun degil sanki neuse
Makinede düşük devirde yada sıktırma yapmadan hemen asarsaniz çok sorun olacağını sanmıyorum

Yıkamaya verseniz ne olacak, size geri gelene kadar yine kırışacak, onlar da katlayıp getirecek
Makinanızın perde programında yıkayıp, 400 devirde sıktırın ve biter bitmez asın yerinde düzelir, açılmayan yeri olursa ütüyü değdirmeden uzaktan buhar verin asılı olduğu yerde biter gider.

tum kuru temızlemecıler perde de temızler ama cok malıyetlı tutuyor
makınada sentetıkler ayarında yıkayın sıktırmayın bosaltma kısmında suyunu bosaltır oyle asarsınız kırısmaz

Annem bir bulaşık makinesi tableti ve bir paket kabartma tozuyla Tül ayarında yıkıyor. Çok kırılan bir tül olduğu halde çok az kırılıyor ve bembeyaz tertemiz oluyor. Oraya vereceğiniz paraya yazık ya.

Siz yapsanız yavaş yavaş.
Ben perdelerimi dibim düşe düşe aldım.
Perdeci söyledi kırışır dedi.

Oda oda yıkıyorum kendimi yormadan.
Salonu yıkayıp ütülüyorum. Fonları da hem temizlemeye veriyorum.

Bi kaç gün sonra diğer odalara geçiyorum. Kendimi hiç kasmadan.
Perdelerin üst tarafı ütü istemiyor. Orta göbekte. Ütülüyorum. Sonra asıyorum. Ütü masasini çekiyorum cama doğru rahat rahat ütülüyorum.
Çünkü altlar genelde iki kere ütü istiyor.

Kirisik azaltmaya ayarla aksamdan koy makinaya sodayi sirkeyi bide sabun tozunu koy bi su alsin sabaha kadar beklet sabahta soguk suyla yikansin makinada bembeyaz olur ayrica yinede kirisirsa ver buhari mis gibi olur.Yazik kimbilir ne hale gelir yikamaya versen

Annem bir bulaşık makinesi tableti ve bir paket kabartma tozuyla Tül ayarında yıkıyor. Çok kırılan bir tül olduğu halde çok az kırılıyor ve bembeyaz tertemiz oluyor. Oraya vereceğiniz paraya yazık ya.
Bende Instagram gördüm aynı dediğiniz şekilde yıkıyorum. Perdeler inanılmaz temiz mis gibi çıkıyor.

Deterjan yerine bunları kullancaz demi, makinemde sıvı deterjan kullanıyorum gerçi aparatı var çıkarınca toz bölümüne geçiyor.Köpürme filan olmuyor demi makinede.

Deterjan yerine bunları kullancaz demi, makinemde sıvı deterjan kullanıyorum gerçi aparatı var çıkarınca toz bölümüne geçiyor.Köpürme filan olmuyor demi makinede.
Yok köpürme olmuyor. Annem önce makinenin içine tülü koyuyor, sonra bulaşık makinesi tabletiyle kabartma tozunu tülün üstüne koyuyor. Deterjan gözüne birşey koymuyor.

Yok köpürme olmuyor. Annem önce makinenin içine tülü koyuyor, sonra bulaşık makinesi tabletiyle kabartma tozunu tülün üstüne koyuyor. Deterjan gözüne birşey koymuyor.

Süpermiş bu kesin denerim ben bunu,yumuşatıcı kullanırım mis gibi koksun diye.
Çok teşekkürler güzel bir bilgilendirme oldu bizler içinde..

Back
X