- 26 Ağustos 2010
- 114
- 1
- Konu Sahibi brengarenk
kızlar benim oğlum yarın tam 8 aylık olucak 6 ay sadece anne sütü ile beslendi aslında sorun herkesle aynı emmeme sorunu ama inanın çok üzülüyorum evet biliyorum hiç anne sütü alamamış bebişlerimizde var ama sütüm varken memeyi alamaması çok zoruma gidiyor biberon ve emziği alıyor sabah 9 gibi kahvaltı 12 gibi meyve 3 gibi çorba yada püre 6-7 gibi yoğurt 8-45 tede en son muhallebisini yiyor gece 2 de kalkınca devam sütü sonra saat 5 te kalkıyor o zaman su veriyorum en son 8 -9 gibi kalkıyo.. ve gün içerisinde sadece 2 kere uyuyor 20 dk 20 dk ... 15 20 gün öncesine kadar sadece gündüzleri uykuda emiyodu gece emmiyodu şimdi ne gece ne gündüz emiyor çok üzülüyorum dr 2-3 gün ek gıda verme aç kalsın dedi ama 7-8 saat aç kalabildi dayanamadım mama verdim ayakta emzirdim şarkı söyleyerek emzirdim yanına yattım üstüme koydum karanlıkta denedim şekerli şeylerin yasak olduğunu bile bile göğsüme sürdüm bi kereye mahsus onu bile yaptım ama yok yok devamlı deniyorum ama kucağıma aldığım anda uykuda kafayı çeviriyo yanına yatıyorum arkasını dönüyo emziği çekip memeyi veriyorum bağırmaya başlıyo dün silikon meme ucu aldım avent marka meme ucum ona çok uzakta kaldı dpğrumu yaptım bilemedim zaten büyükte geldi ağzına heralde yada ben beceremedim uyuyodu ağzına gelince uyandı ( ne yapçam bilmiyorum allah aşkına bi fikir verin kızlar ya bıraksın istemiyorum emzirmeyi çok istiyorum