- 20 Mayıs 2013
- 888
- 81
- 123
- Konu Sahibi rapunzel4131
-
Aynen öyle canımmm.. nişanlım benden yana oda cok üzülmüştü gerçekten istedigimi giyemedim diye. sözz veriyorum gelinligin istedigin gibi olacak dedi ama ailesii karısacak biliorummm
çalışıyor musunuz kaç yaşındasınız merak ettim... niye nişanlınızın ailesine onaylatıyorsunuz ki gelinliğinizi. hayır o konuda onlar için kendi rızanızla özen gösteriyor bile olsanız, bunu onlara belli etmeden, bu nasıl, açık mı vs dıye sormadan yapın. nişanlınızla beğenin alın geçin... yoksa başka alanlara da müdahale hakkı görebilirler ileride...
bak sevgili arkadaşım..bu bi defa olan bişey.tabi ki evleneceğin kişinin ailesine karşı çık demem ama yani istemediğin bi gelinlik giyersen de ömür boyu hatırlayıp,resimlere bakıp üzülürsün.bence herkesin fikrine çok takılma,kendi isteğinin de ön planda tut...ben gelinliğime hiç karıştırmadım mesela müdahaleler olsa bile.ki nişanlın da seni anlıyorsa önce kendi kriterlerinle bi gelinlik seç sonra onların görüşlerini değerlendirirsin...
Arkadaşlar çok hoş modeller eklemişler.
Ancak görümcene sinir oldum babam öyle istemez de neymiş?
Gelinlik gelinin isteğine göre olur.
İyiliğin için daha şimdiden fikirlerine saygı duymaya alıştır,yoksa çok sorun yaşarsın.
Nişanlın da bu konuda dik durmalı.
Hatta yerinde olsam sürpriz olsun düğün günü görsünler istiyorum der kimseye göstermezdim.
İstediğim gibi gelinlik seçer, o gün giyerdim.
Nişanlınla plan yap sana destek olsun.
Onların gönlü olsun diye içinde kalmasın en özel günün.
hadi hayırlısı,onlara inat almış gibi de görünme ama.
Yok canım görünmem.. uysallıkla kabullendircem..
her şey gönlünce olsun.
Kate'in gelinliği mükemmel. ben de kapalı gelinlikleri seviyorum açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?