Gelinlik Modelleri Kızlar nolur yardım edin Fikirlerinize İhtiyacım vaarrr :((((

Aynen öyle canımmm.. nişanlım benden yana oda cok üzülmüştü gerçekten istedigimi giyemedim diye. sözz veriyorum gelinligin istedigin gibi olacak dedi ama ailesii karısacak biliorummm

bak sevgili arkadaşım..bu bi defa olan bişey.tabi ki evleneceğin kişinin ailesine karşı çık demem ama yani istemediğin bi gelinlik giyersen de ömür boyu hatırlayıp,resimlere bakıp üzülürsün.bence herkesin fikrine çok takılma,kendi isteğinin de ön planda tut...ben gelinliğime hiç karıştırmadım mesela müdahaleler olsa bile.ki nişanlın da seni anlıyorsa önce kendi kriterlerinle bi gelinlik seç sonra onların görüşlerini değerlendirirsin...

Arkadaşlar çok hoş modeller eklemişler.
Ancak görümcene sinir oldum babam öyle istemez de neymiş?
Gelinlik gelinin isteğine göre olur.
İyiliğin için daha şimdiden fikirlerine saygı duymaya alıştır,yoksa çok sorun yaşarsın.
Nişanlın da bu konuda dik durmalı.
Hatta yerinde olsam sürpriz olsun düğün günü görsünler istiyorum der kimseye göstermezdim.
İstediğim gibi gelinlik seçer, o gün giyerdim.
Nişanlınla plan yap sana destek olsun.
Onların gönlü olsun diye içinde kalmasın en özel günün.

Belki fikir olur arkadasim.
Acik ve ya kapali olmasi öncelikle senin tercihinle alakasi olmasi gerek.
Hayatinda bir kez olacak birsey icin kendinden o kadar taviz verme derim.

bende beğenmezler diye endişeleniyorum... ama şunu söyliyim arkadaşım kesinlikle sen ne istiyorsan öyle olsun ben ilerde kızıma gelinliğimi gösterirken içimden keşke ... kelimesi geçsin istemiyorum.. bence bir gelin beğendiği bir gelinliğin içinde olduğunda çoook daha güzel görünür çünkü kendini güzel hisseder mutlu olur... aileni ya da nişanlının ailesini tamamen yok sayda demiyorum ama ortak bir nokta tabi ki bulunur inşallah gönlüne göre olur...

Haklısın Canım Öyle yapıcam Çok Tşk Ederim

Son düzenleme:
Haklısınız Canlarım... Hepinize Çokk Teşekkür ederim bu konuda kimseye taviz vermicem. Birşey derlerse valla patlıcammm Dediğim gibi onlar bise dediğinden değil ben onca kapalının içinde açık saçık giyindiğimde kendimi kötü hissederimm :S Ama istediğimmm gelinliği alcam..Hiç kimse umrumda değil bir kere oluyorrrrr Kendi Memleketimde öyle giycem onun memleketinde artık çok kapalı olmamak kaydıyla bi şekilde giycem..

Canım Zaten benim istediğim olacak bu konuda kimseye taviz vermem benim Sorduğum sadece gelinliğin üzerine nasıl bise giyebilirim fikrinizi almaktı çok tsk ederim.

Yokkk bebeimm yok yokkk Hayatta İzin vermemmm oğullarıda benden yana az önce msj attı en güzel gelinliği alcam sana diye avuçlarını yalarlar

Merhaba. Ben Sevda Türk
2003 yılından bu yana kadın terzisiyim. 6 yıldır ise Vakko Tekstil A.Ş bünyesinde gelinlik terzisi olarak çalışmaktayım. Ek olarak son 2 yıldır da evimde sizler gibi firmalara yada şahsen talepte bulunan gelin adaylarına gelinlik dikmekteyim. Esenyurt ta oturmaktayım. Dikimleriniz de bünyenize yardımcı olabilmek adına karşılıklı görüşerek size birlikte çalışmayı teklif ediyorum. Dikmiş olduğum modelleri Gelinlik Store sayfamda incelemeniz mümkündür.
İrtibat telefonum 0507 578 43 53
Konu ile ilgili geri dönüşünüzü rica eder saygılar sunarım.
İyi çalışmalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…