Gelinlik Modelleri Kızlar nolur yardım edin Fikirlerinize İhtiyacım vaarrr :((((

rapunzel4131

İZMİR'Lİ KIZ
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2013
586
12
118
Merhaba kk üyeleri. 8 aylık Nisanlıyım düğünümün tarihi henüz belli değil bu yüzden gelinlik bakmıyorum ama fikirlerinize ihtiyacım var.İlerde gelinlik sorunu yaşayacağım bu belli. Nisanlımın ailesi kapalı bu yüzden benimde gelinliğimi açık istemiyorlar. Düğünüm nisanlımın memleketinde olacak dolayısıyla benim fazla akrabalarım falan gelemicek düğüne onun akrabaları geleceği için bende açık istemiyorum çünkü hemen hemen hepsi kapalı açık giysem çok dikkat çekerim kendim rahatsız olurum. :44: kendi memleketimde de küçük bir düğün daha yapmayı düşünüyorum.Benim ailem açık olduğu için orda istediğim gibi giycem. öyle bi tasarım istiyorum ki istediğimde kapalı istediğimde açık bi gelinliğim olsun Bolero yada ceket demeyin nolur onlardan nefret ediyorum napacağımı bilmiyorum yaa off baska nasıl olabilir napabilirim.? umarım anlatabilmişimdir derdimi

Son düzenleme:
Canım aklıma ilk prenses Katenin gelinliği geldi,

Yada kendi düğününüzde olmadı bir gelinlik kiralarsın.Aklıma şu an bunlar geldi. Düğün tarihi belli olana kadar buluruz bir çare sıkma canını :) Mutluluklar dilerim :)

Ne derece kapalılar onu bilemiyorum ama iki türlü de kullanmak istiyorsanız şık bolerolu gelinlikten başka seçenek yok gibi..
Dantel detaylı bolero düşünmez misiniz mesela?

Eki Görüntüle 725237

Çok teşekkür ederim canlarım Dantelli bolero yada pelerin olabilir son çare umarım onada açık demezler yoksa çıldırırım

Nişan kıyafetimi alırken çok çektim ne beyensem açık bu açık şu dediler kabinde hüngür hüngür ağladım.. sonunda o iğrenç boleroyu giymek zorunda kaldım hala içime oturur

ben de bolero hoşlanmıyorum ama bolerolu bi kıyafet giymiştim kınamda ve çokk güzeldi. şu durumda bolerodan başka seçeneğin yok gibi.eğer biraz araştırırsan bolerolu da olsun hoşuna gidecek bişey bulabilirsin. ayrıca arkadaşların paylaştığı gelinlik modelleri de ieal ama ne kadar kapalı bi kıyafet olması lazım ve nasıl bi ortamm?

benimde aklima bolerodan baska birsey gelmiyor acikcasi..Bolero diyince zaten akla ilk saten, kalitesiz gelinlige uymayan bir parca geliyor ama bu tarzda birsey olursa cok hos olur.. veya buna benzer birseyde olabilir ne cok acik nede cok kapali
Eki Görüntüle 725497

Umarim azda olsa yardim edebilmisizdir

ya çok güzel,sanki gelinliğin parçasıymış gibi ve kaliteli duran bolerolar da var tabi gelinlikle beraber dikildiği zaman...yani bu düğün zamanında milletin gönlü olacak die uğraşmaktan canı çıkıyo insanın

Nişanımda hangı kıyafetı gıysem acık dedıler sonunda bolero gıydım.. o derece kapalılar napcam bn ya :44:

bende begenıyorum bunlarıı ama buna bıle acık diyolar :44: bi ara görümceme göstermiştim babam böle istemez dmişti

Son düzenleme:

Aynen öyle canımmm.. nişanlım benden yana oda cok üzülmüştü gerçekten istedigimi giyemedim diye. sözz veriyorum gelinligin istedigin gibi olacak dedi ama ailesii karısacak biliorummm

Son düzenleme:
çalışıyor musunuz kaç yaşındasınız merak ettim... niye nişanlınızın ailesine onaylatıyorsunuz ki gelinliğinizi. hayır o konuda onlar için kendi rızanızla özen gösteriyor bile olsanız, bunu onlara belli etmeden, bu nasıl, açık mı vs dıye sormadan yapın. nişanlınızla beğenin alın geçin... yoksa başka alanlara da müdahale hakkı görebilirler ileride...

Son düzenleme:
Sizin çözümünüz arkadaşların dediği gibi bolero. ancak bolero illa ki omuzlarda olup gerdanı açık olan bir formda olmak zorunda değil. aşağıdaki de bir bolerodur:

Straples hali de bu:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…