- 24 Ağustos 2021
- 1.765
- 1.062
-
- Konu Sahibi BaharDarcan48
Çok az geliyo açık pembe damla damla olmadı yarın veririm bi kanDevam etmezse test yaptırın.
Kan testi verin varsa zaten çıkar .iğnenin etkisi kalmamıştır . Belki de adet oluyorsunuz olabilir üzülmeyin .Allah en hayırlısını hayırlı zamanda versinKızlar ya çatlatma iğnesinin 16. Günü akşam 7 gibi pembe leke geldi moralim çok kötü o kadar belirti yaşadım ya tamam doktora yazdım test yaptır bugün dedi ama moralim çok bozuldu doktor adet de olabilirsin dedi hemen üzülme dedi ama ben çok üzüldüm test yaptırmaya cesaretim kalmadı setlik adetim de ayın 10 daydı 4 gün erken geldi
Geliyosa regl oluyosunuzdur. ☹ Bir daha ki sefere artık.Çok az geliyo açık pembe damla damla olmadı yarın veririm bi kan
Yok ayın 10 da benim adet günüm 28 günde bir oluyorumEvde sabah test yapın varsa çıkar. Normalde 14. 15. Gün adet olman gerekirdi belki hamilesindir
Doktor yerleşme de olabilir dedi ama bakalım ben de umudu kestim bugün test yapmıcam o yüzden devamı gelirse adet tir devamı gelmez hala damla damla gelirse kan vercemGeliyosa regl oluyosunuzdur. ☹ Bir daha ki sefere artık.
Devam ediyor mu dahaDoktor yerleşme de olabilir dedi ama bakalım ben de umudu kestim bugün test yapmıcam o yüzden devamı gelirse adet tir devamı gelmez hala damla damla gelirse kan vercem
Çok nadir geliyo pedi doldurmicak kadar çok nokta kadarDevam ediyor mu daha
İnşallah yerleşme kanamandırÇok nadir geliyo pedi doldurmicak kadar çok nokta kadar
İnşallah ya şuan geldiği yok ama bakalım yerleşme genelde 3 gün ve pedi doldurmicak şekilde kahverengi ve açık pembe olur ama nasip kısmete bıraktım ya Allah’ın takdiri elimden geldiğince dua ederim en fazla alın yazısı neyse onu görcem yarınİnşallah yerleşme kanamandır
Akışına bırak kuzum vardır Bi vakti..İnşallah ya şuan geldiği yok ama bakalım yerleşme genelde 3 gün ve pedi doldurmicak şekilde kahverengi ve açık pembe olur ama nasip kısmete bıraktım ya Allah’ın takdiri elimden geldiğince dua ederim en fazla alın yazısı neyse onu görcem yarın
Öyle haklısın ilk bi üzüldüm ama geçti ya nasip napalım bu da olmazsa hsg çekincem doktor demiştiAkışına bırak kuzum vardır Bi vakti..
Benm de 1 sene olmadı oldu kimyasal gebelik oldu sağlıksız hem ona hem bana zarar düşük yaptım kahroldum ağladım sonra akışına bıraktom 3 ay sonra Allahın izniyle kaldım herşeyin vakti var sabır kendini üzme Allah ol der ve olurÖyle haklısın ilk bi üzüldüm ama geçti ya nasip napalım bu da olmazsa hsg çekincem doktor demişti
Aynen haklısın sağlıklı olsun da öylesi daha kötüBenm de 1 sene olmadı oldu kimyasal gebelik oldu sağlıksız hem ona hem bana zarar düşük yaptım kahroldum ağladım sonra akışına bıraktom 3 ay sonra Allahın izniyle kaldım herşeyin vakti var sabır kendini üzme Allah ol der ve olurcanınız sağ olsun yeter ki..
Yanlış görmüşüm ya 2 den küçük müş