Miya357
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 24 Ocak 2020
- 565
- 633
- 23
- Konu Sahibi gizemunsal
-
4 haftaliksa veya 5 haftalik oda ancak bu kadar oluyor kendimden biliyorum yeni kurtaj oldigimdan
Bak bende diyom arkadaslara benimde boyle olmustu diye kist diyorlar kadin doguma git parca falan kalir sikinti yaEvet bu şekilde oluyor bende hep 5 haftanın sonunda yaptım ve çok benzettim umarım değildir
Canım bende benim düşüklerden gelen parçalara benzettim ama inşallah değildir kan pıhtılaşması veya rahim duvarı çok kalınlaşmışsa bu ay odan da gelir bu tarz parçalarSelanikMuhaciri burasi kuzum bu dusuk degilmi
Ama yeni olmuş canım elbet gider ilerleyen günlerdeBak bende diyom arkadaslara benimde boyle olmustu diye kist diyorlar kadin doguma git parca falan kalir sikinti ya
Yok canım hiç bişey olmadu dağılma felan yok hattahafif çektim sünüyo kopmuyorGebelik olmadığına emin seniz dönem dönem bu şekilde adet görme söz konusu olabiliyor onun et patladı olup olmadığını anlaşmanın düşük olduğunu anlamanın tek yolu var o parçayı suya tutup anlaya bilirsiniz dağılırsa kan pıhtısıdır değil dağılmazsa et veya zar gibi bişey se büyük ihtimalle bozulan kese ve düşük
Korktum kuzum benimde badima geldi o gune gittim görünceCanım bende benim düşüklerden gelen parçalara benzettim ama inşallah değildir kan pıhtılaşması veya rahim duvarı çok kalınlaşmışsa bu ay odan da gelir bu tarz parçalar
İnşallah kimyasal gebelik değildir kuzum ya yanılıyoruzdur bir jinekolojik muayene yaptır mutlaka hayırlısı hakkınca canımYok canım hiç bişey olmadu dağılma felan yok hattahafif çektim sünüyo kopmuyor
Aynen muayne ol muhakkak ihmal etmeİnşallah kimyasal gebelik değildir kuzum ya yanılıyoruzdur bir jinekolojik muayene yaptır mutlaka hayırlısı hakkınca canım
Ne yapsin bilememis o panikle atmis korkmus cünkü kolay degil
başlığa resimli falan yazsaydınz keşke..
bu düşük değil resmen adet olmuşsun döllenmeyen yumurta parçaları doktorların tabiriyle kistleri atıyosun yani
tabi kolay degil kötu anlamda demedm bende hamileym bulantılarım varda öğürme geldi ondannNe yapsin bilememis o panikle atmis korkmus cünkü kolay degil
Dogrudur canim paniklemis ilk defa hamileyse bilememistirtabi kolay degil kötu anlamda demedm bende hamileym bulantılarım varda öğürme geldi ondann
çok zor çook bilirim anlıyorum onu daha önce düşük yapmış biri olarak her bakımdan kadın olmak cidden çok zorKadin olmak ne zor rabbim
Dogrudur canim paniklemis ilk defa hamileyse bilememistir
Canım karnımda 7mmlik bi sıvı görmüşlerdi o olabilirmikiBir kaç hafta önce doktora gittiğinizde kese olup olmadigini doktor görür ve söylerdi.
Evet olabilirler.7 cmlik bir sıvı karninizda durdukça zar irin intihap kıvamına gelebilir.regli donenmlerimizde bunları dışarı atmamız çok kolay olur.emin benim düşündüğüm düşük olmadığı.daha önce bu gibi durumlarla karşılaştım.Canım karnımda 7mmlik bi sıvı görmüşlerdi o olabilirmiki
Ama bu gün çok ağrım vardı ben kese olabilirmi dedim çünkü yumurtalıkta değildi sıvıEvet olabilirler.7 cmlik bir sıvı karninizda durdukça zar irin intihap kıvamına gelebilir.regli donenmlerimizde bunları dışarı atmamız çok kolay olur.emin benim düşündüğüm düşük olmadığı.daha önce bu gibi durumlarla karşılaştım.
Canım şimdi sen bı kaç hafta önce gittim Dr dedin ya.7 mm lik sıvı görmüş doktor.tam o sırada kese görmesi gerekirdi.kese görse mutlaka söylerdi.3 haftalık hamilelik olsa bu olmaz biraz büyük çünkü.ya dediğin sıvı dannkaynakli.ya rahim duvarından parça yada rahimde toplanan intihap enfeksiyon kist gibi birşey.Canım karnımda 7mmlik bi sıvı görmüşlerdi o olabilirmiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?